Spor 1 gü Erkekler ayrıldıktan sonra neden spora başlar? cakaldinlemiyorum Xper 1 Takip Et FacebookTwitter 02 Sosyal medyada he bu tipleri görüyorum. Neden bunu yapıyolar? Güncellemeler: Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter Erkekler ayrıldıktan sonra neden spora başlar? 116 Görüşünü yaz
BanaNeHa Yoda 1 gü Ya ayrılık acısını bastırmak için sporla ilgileniyorlar ya da karı kızlar etkilensin diye kas yapmaya gidiyorlar. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SonMohikan71 Yoda 1 gü Kızlar da yapıyor herşeyi bir kız şişmanken sevgilisi var ayrılıyor veya hoşalndığı erkek reddetiyor kız hoppp zayıflamaya karar veriyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bycon06 | Spor konusunda 51 görüş paylaştı. Bilge 18 dk Onu kadınlar yapar spaor epilasyon göğüs ameliyatları.. her gün başka ortam Lara takılmlar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
zalimsinhayat91 | Spor konusunda 2,7b görüş paylaştı. Guru 14 sa Kendilerince dikkatlerini dağıtmaya çalışıyorlar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever | Spor konusunda 1,3b görüş paylaştı. Master 1 gü Stres atmak için ya da eskisinden daha iyi görünerek belki ayrıldığı kişi kıskanır diye Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Empathetic95 Bilge 1 gü Spor dusuncelerden uzaklastiriyor cunku. Kafayi dagitmani sagliyor. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye 1 gü napacaklar başka kendilerini sakinleştirmenin en zararsız yolu bu içindeki acıyı motivasyona çeviriyorlar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kdoger Xper 4 1 gü Enerjisini başkan türlü nasıl atıcak sende yoksun biraz düşünn Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Dark_Man37 Xper 6 1 gü Kaybettiğin kişiyi gör demek istiyor😀 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye 1 gü Kendi sağlığı için yapıyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Bsnialrsin 1 gü 😂😂 Yorumla Görüş sahibi 1 gü Alfa bir erkek kendi sağlığı için yapar betalar kız düşürmek için Yorumla Bsnialrsin 1 gü Söz konusu saglam bi fitnessa saglik icin kimse o kadar zaman harcamaz Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Görüş sahibi 1 gü Kişiden kişiye değişir ya Yorumla Bsnialrsin 1 gü yok ole bisi Yorumla Görüş sahibi 1 gü Tamam sen haklısın Yorumla Bsnialrsin 1 gü Ne sandin yram Yorumla Görüş sahibi 1 gü Özürlü müsün mk Yorumla Bsnialrsin 1 gü Özürüm aptllara tahammül edememek Yorumla Görüş sahibi 1 gü Bende sana tahammül edemiyorum süzme bir p*çsin Yorumla Görüş sahibi 1 gü Hahaha Yorumla Bsnialrsin 1 gü P*c sevsin seni Yorumla
Kardan_adam_07 Xper 1 1 gü Hiç alakası yok. bizde öyle bir takıntı yok saçma Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla TeaSem0 1 gü Sende yoktur belki Yorumla
kalk_bi_çay_yap Xper 4 1 gü Yeni düşürecek kız bulmak için Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla kalk_bi_çay_yap 1 gü Valla ben makyaj yapmıyorum benim suçum yok Yorumla kalk_bi_çay_yap 1 gü Yoo hiç de bile kendilerine güzel hissetmek için yapıyorlar Yorumla karetrandreas 1 gü Abicim sen bırak bu işleri kalk bi çay koy bakim Yorumla
Milaa35 Xper 5 1 gü Enerjiyi atiyorlar anlarsin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
mervelerdeeyizzz Xper 6 1 gü Hava atmak için Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Akrep22cm Xper 5 1 gü ben pılates hocasıyım genelde oyle evet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
611Ya ayrılık acısını bastırmak için sporla ilgileniyorlar ya da karı kızlar etkilensin diye kas yapmaya gidiyorlar.
Kızlar da yapıyor herşeyi bir kız şişmanken sevgilisi var ayrılıyor veya hoşalndığı erkek reddetiyor kız hoppp zayıflamaya karar veriyor
Onu kadınlar yapar spaor epilasyon göğüs ameliyatları.. her gün başka ortam Lara takılmlar
Kendilerince dikkatlerini dağıtmaya çalışıyorlar
Stres atmak için ya da eskisinden daha iyi görünerek belki ayrıldığı kişi kıskanır diye
Spor dusuncelerden uzaklastiriyor cunku. Kafayi dagitmani sagliyor.
napacaklar başka kendilerini sakinleştirmenin en zararsız yolu bu içindeki acıyı motivasyona çeviriyorlar
Enerjisini başkan türlü nasıl atıcak sende yoksun biraz düşünn
Kaybettiğin kişiyi gör demek istiyor😀
Kendi sağlığı için yapıyor
😂😂
Alfa bir erkek kendi sağlığı için yapar betalar kız düşürmek için
Söz konusu saglam bi fitnessa saglik icin kimse o kadar zaman harcamaz
Kişiden kişiye değişir ya
yok ole bisi
Tamam sen haklısın
Ne sandin yram
Özürlü müsün mk
Özürüm aptllara tahammül edememek