Spor Erkekler, sizce Liverpool mu yoksa Manchester City mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Manchester city Liverpool Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler, sizce Liverpool mu yoksa Manchester City mi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl City'den kulüp olarak nefret ederim. Sadece hoca ve oyuncularını seviyorum ama Liverpool'u her yönüyle seviyorum. 0 0 Yorumla
omergulerrtr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl 3/5 bilmem kanka evime ekmek götüreyim yeterli 0 0 Yorumla
canfk Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Spor konusunda 4,6b cevap paylaştı. Manchester City. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Liverpool 0 0 Yorumla
lavender16 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl City ama ne zaman kupon yapsam yatırıyor şerfszler 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
City'den kulüp olarak nefret ederim. Sadece hoca ve oyuncularını seviyorum ama Liverpool'u her yönüyle seviyorum.
3/5 bilmem kanka evime ekmek götüreyim yeterli
Manchester City.
Liverpool
City ama ne zaman kupon yapsam yatırıyor şerfszler
ikisi de iyi
Liverpool