Deniz olsun, havuz olsun. Hiç fark etmez. Kendinizi rahat hissedebiliyor musunuz?

Deniz olsun, havuz olsun. Hiç fark etmez. Kendinizi rahat hissedebiliyor musunuz?
Hayır, ayaklarımın basmadığı yerde yüzmem. Bu sene hiç yüzmüyorum zaten. Sadece güneşleniyorum. Yüzmeyi sevmediğimi anladım. Suya girince mikrop kaptığım için de soğumuş olabilirim.
Ben sana yüzmeyi öğretirim bebek. :)
İyi bir öğretmen olabilirim ama iyi bir öğrenci olamayabilirim👀 dersi kaynatırım😅
:D delisin.
Delilik bulaşıcıymış🥳👻
🤪🤪
Evet ben daha özgür hissediyorum hatta. Ne kadar yüksek olursa o kadar iyi benim için. Dine dalmayı da çok severim derin yerlerde o basınç çok hoşuma gidiyor
Bende ayniyim ama ozellikle Derinlerde kaya gibi seyler varsa onlari incelemeyi seviyorum
Cevap
12Cevap
Yüzme bilmiyorum ama hiç denemedim de yani filmlerde ki gibiyse belki yüzerim
Ayağıma bişey değmeyince daha rahat yüzüyorum, diğer türlü, "uy uşaum neydu o ayağuma çarpan şey" diye içimi kemiririm shshsh
Deniz anasıdır belki :D
gdfshdfgh
Orada rahat yüzüyorum ben. Diğer türlü çırpınıyormuşum gibime geliyor 😂
sdfgsdfg
Deniz değilde havuzda yüzerim, ki derin olmalı zaten en azından boyun ya da çene hizama falan gelmeli.
Benim ayagim yere degince rahat yuzemem :) deniz asigi birisiyim
Zaten orada yüzülür.
Diğer yerlerde ki yüzme değil.
Değdiği zaman rahat yuzemiyorum açıkçası
Hayirr panik oluyorum
Havuzda evet, denizde hayır.
Ayaklarimin yere degdigi yerde yuzemiyorum
Balık gibi hemde ✌️
Su üstünde evet de su altında hayır
Çok derinse yüzerm
Korkuyorum ve geriliyorum
Korkunu yenmen icin su icinde gozunu ac cok derinlere bakma daha alcak yerleri seyret
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ama panikliyorum ben daha kötü olurum
Bak ozaman tavsiyem havuzdur güvendiğiniz biri varsa yakınında durarak belirli bir yükseklikte sadece kafanızı suya sokunuz bu şekil zararsiz oluşunu izlemeyin, bu arada ben çok kişiye yüzmeyi ogrettim
Yok ben yüzme biliyorum ama derinlere inemiyorum boğulurum korkusuyla
Başından bir olay mı gecti
Evet yıllar önce abimle havuzda şakalaşırken az kalsın boğuluyordum o korku içime yerleşti
Anladım geçmiş olsun bende boğuluyorum ama korkumu yendim :) dediğimi yap havuzda gözlük ile yüz yavaş yavaş korkunu yenmeye çalış
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun çok haklısınız
Gecti ozamamlar 11 yasindaydim
Denizin ortasında yüzmek favorimiz 🫣
Değmeyen yerde daha rahat yüzüyorum..
Yüzemem
İyi yüzerim
Evet
Sudan korkuyorum
Evet ya
Yüzebiliyorum
Tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?