+1 yılDatça aktur tatil köyü plajında açığa sabitlenmiş yüzen sunalar var kadınlar gidip sere serpe güneşleniyor. Belirli bir zümre olduğu İçin çok da rahatlar, halk plajı değilse, kaliteli otellerin hepsinde dilediğin gibi güneşlenebilir yüze bilirsin…
01 Yorumla- +1 yıl
hmmm teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılolabilir tabiki ayrıca bazı rus turistlerin yoğun olduğu otellerde rahatlıkla güneşlenme ya da yüzmede üstsüz olabilirsin, daha da özgür olmak istersen çıplaklar plajları var yunan adalarında günü birlik ya da 3-4 günlük turlarla bu isteğini rahatlıkla gidere bilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılİfşa edilebilirsin, uzaktan birileri görüntü çeker koca plaj illaki kör noktada senin göremediğin seni gören insanlar vardır. Özel havuzlar var bunun için onları da tercih edebilirsin bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
:) Böyle bir tekne ile üstsüz değil atsız bile takılıyorum ıssız koylarda 😎
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
+1 yılBen yüzüyorum ve sorun oluşmuyor. Yurt dışında isen bunu umursayan kimse yok istediğin gibi çok rahat yapabilirsin. Türkiye'de ücretsiz sahil kesiminde varoş tabakası olduğu için bu kısımlarda bikini ile gezmen bile tepki çekeceği için çıplak yüzmen ya da üstsüz yüzmen imkansıza yakın. Paralı özel alanda ise uygun fiyatlı olmayan içerisinde spor aktiviteleri vs olan daha elit yerlerde rahatlıkla yüzebilirsin.
Sonuçta voleybol oynarken de açılıyor düzeltiyorsun. Dans ederken ya da eğlenirken birisini el sallaman gerektiğinde açılabiliyor düzeltiyorsun tamamen çıkarmakta da sorun görmüyorum.41 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
Bunu sadece teknelerin yanaştığı ve başka yolla gelinemeyen koylarda yapmanız çok daha rahat olur, ki o koylarda her zaman oluyo üstsüz takılanlar. Bu arada olay tamamen normalleşmemiş ve gizlenmş olması ya, güzel sanatlarda falan okuyup defalarca numodel çizmiş bi kitlenin umrnda olmaz mesela üstsüz birinn denize girmesi.
11 Yorumla- +1 yıl
öyle evet.
+1 yılbacım ,
su soyledıgın mumkun tabıkı , kusadası marmarıs fethıye bodrum antalya 5 yıldızlı otellerde havuzunda kımse senı kaileye almaz.
farklı beach ya da koyda kımse yok gıreyım cinciklerde hava alsın falan der isen tenhada kıstırırlar hard silkelerler bilesin , ülke cinselliğin afrikası malum .10 YorumlaBizim banyo biraz geniştir kum falan atarım su dökerim gel burada üstsüz yüz olmaz mı 😂
12 Yorumla- +1 yıl
hemen
tenha yerlerde yuzebilirim ama insanların yogun oldugu yerlerde cok zor bence
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZor bence, sen kimse yok sanırsın görüntülerin düşer bir yerlere. Herkesin elinde kamera var sonuçta.
523 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 kendi rızanla çekmen ayrı, habersiz çekilmesi ayrı
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 Allah korusun
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 izlenmeyi severim evet.
Cevap sahibi+1 yılsanırım biraz teşhirciyim
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 hayır başkalarını (bu nasıl soru)
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 yok ya öyle aşırı görüntüler değil,
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 basit fotolar
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 yalnız
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 burdaki görüşlere bak En güzel dövme nereye yapılsa güzel durur? ↗
Cevap sahibi+1 yılböyle şeyler, bazen biraz daha cüretkar filan
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 evet
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 teşekkür ederim
Erkekler göğüslerini kapatmıyorsa neden kadınlara çifte standart uygulanıyor ki? Göğüs cinsel bir organ değil. Ve Avrupa'da Fransa, İspanya gibi ülkelerde tamamen çıplak olarak bile denize, havuza girmek mümkün.
34 Yorumla- +1 yıl
Memeler cinsel obje olmasada tahrik. edici
- +1 yıl
Beni memeler tahrik ediyor 😘
- +1 yıl
Muhteşem bir yorum tebrik ederim...
+1 yılBenim için pek fark etmiyor tabii 100 150 işinin öldüğü yerde yapmıyorum ama aşırı zevkli özellikle tensel çekimin olduğu kişi ile
53 Yorumla- +1 yıl
@izmirimzi evet mükemmel sonra seks aaah
+1 yılBence mümkün ne kaldıkı zaten sokakta kucakta sevisenlerin olup müdahale edilmiyor yani üstsüz yüzmüşsün çok mu hatta yunanistan ta istersen sadece çıplak gezmenin denize girmenin mecburi olduğu telefon gibi seylerinde yasak olduğu. bir. otel. ve plaji vardi komple karı koca sevgili. cıplak dolasıyorlar. kimse kimseye. karışmıyor
10 Yorumla
+1 yılTürkiye'de bunun mümkün olacağını pek sanmıyorum. Ya tekne tutup açılacaksın öyle yüzeceksin ya da varsa özel kontrol altında bir plaj bulacaksın kaliteli bir ortamı olan ancak öyle
10 Yorumla
+1 yılBir adaya gitmen lazım onun için insanların ayak basmadığı bir yere illa ki dikizlenirsin
10 Yorumlamümkün ve çok keyifli :). heyecan verici oluyor çift olarak bunu yapmak. ve gayet de normal bence.
10 Yorumla
+1 yılgenelde yurtdışında daha mümkün..
burada turist numarası yapmanız lazım..00 Yorumlakimse yoksa ya da sorun çıkarmıyacak insanlar varsa olabilir başka ülkelerde var zaten böyle plajlar
21 Yorumla- +1 yıl
Burası Türkiye olası bir tecavüz vakası olabilir
Ne gerek var yani amaç ne ki? Ben olsam karışırım yani bikiniyle yüzersin tamam da üstsüz yüzmek nedir?
20 YorumlaOlympos plajı çok uygun bu iş için,
İlk defa yapacaksan sabah plaj ıssızken, sonra zaten nasıl kalabalıklaştığını bile farketmez, takmazsın. Benim hatun 9 yıldır üst kullanmıyor01 Yorumla
+1 yılNeden olmasin, ben gecen sene patara da şortsuz yüzdüm çok eglenceliydi, ama plajda degil denizin icinde çikardim şortu😄😄😄
08 Yorumla- +1 yıl
ahahah ben de mi öyle yapsam
- +1 yıl
Valla cok keyifli, tavsiye ederim 😄
- +1 yıl
zorlaştırdı mı yüzmeni :D
- +1 yıl
Hic zorlaştirmadi, etrafta altsiz ustsüz bir sürü insan vardi, patara o acidan cok rahat. Aksine biz utangaç davrandik sudan çikmadik hiç 😄😄😄
- +1 yıl
yok yani çarptı mı sağa sola :P
- +1 yıl
Carpti carpti, hele o ilik suyun verdigi haz paha biçilemez 😄😄
- +1 yıl
mmm anladım :)
- +1 yıl
Denemeden ölmemek lazim, o kadar iddaliyim 😊🤌
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim evin bahçesi var. Havuz kısmına kıyafetle girmek yasak. Herkes oradaki baskete bırakıp öyle girmek zorunda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım Türkiye’de öyle bir koy zor bulunur veya Türkiye’de denemeyiniz tehlikeli olabilir uyarısı koymuşlardır koylara ))
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaber ette beraber yüzelim
Kimsecikler yoksa neden olmasın. Bir kere denedim harika bir duygu.
62 Yorumla- +1 yıl
yurt içinde miydi?
teşhir seviyorsun. istediğin yerde yapabilirsin bunu sorun olmaz. zaten amacın ilgi çekmek, bakışların üzerinde olması.
00 Yorumla
+1 yılParası sorun değil dersen bodrumda ücretli plajlar var giriş ücreti 200-250 TL olan onlarda kafana göre takıl ipini koparan giremiyor
00 YorumlaAyvalıkta olabiliyor da neden üstsüz yüzmesen ne olur
02 Yorumla- +1 yıl
deneyim olsun
Kimse yoksa istersen anadan üryan gir kim ne karışır ki?
02 Yorumla- +1 yıl
bilmem çekindim
+1 yılKimsenin olmadığı koylarda veya nehir gibi yerlerde güzel olabilecek bir şey
01 Yorumla- +1 yıl
mantıklı
+1 yılBence yinede bişey giy ben de öyle bir koya gitmiştim kimse yoktu ve ağdasızdım baya kıllı kıllı yüzüyprum tek başıma sonra bir aile geldi nasıl utandım hemen havluya sarıldım ve artık her ay ağda yapıyorum travma oldu hahshs
39 Yorumla- +1 yıl
yok orası değil başka bi yer
- +1 yıl
bacak falan şükür ki almıştım göbeğim ve özel bölgem bi erkeğin kıllarına eş değerdi shahshshhs
- +1 yıl
ya fazla açık bir mayo giyordum oralardan da kıl fışkırıyo ama bu 3 yıl önce oldu artık her zaman alıyorum dersimi aldım
- +1 yıl
Kötü bir tecrübe olmuş işerken yakalananlar var yani sen ucuz yırtmışsın o bahsettigin kılları görenler var kadın toparlanana kadar hersey meydanda 🙂😎
Tatil & Seyahat konusunda 879 cevap paylaştı. Göğüs büyüklüğü ile alakası olmayan bir durum. Üstsüz gördüklerinde ne olursa olsun bakarlar. Ama az kişinin olduğu bir koyda bu mümkün olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMümkün genelde karavan takildigim zamanlarda karşıma çıkan bı durum
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki var, hemde çok güzel ıssız güzel koylar
Senln de çok rahat olacağın00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılÜstsüz güneşlenebileceğin Türkiyede bir çok plaj var. Özellikle Akdeniz ve egede. Çokta sıkıntıya girecek bir durum değil.
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ki ıssız bir yerde bunu deneyerek o hazzı yaşayabilirsin mümkün tabiki
00 Yorumla
+1 yılHarika olur brnde çıplak girmek gibi fantezim var beraber girelimö
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Fiziksel olarak elbette mümkün. Çıkarırsın üstünü salarsin ikizleri..
00 Yorumla
+1 yılMümkündür, neden olmasın? Yabancı turistler yapınca iyi de, siz yapınca mı kötü?
00 Yorumla
+1 yılben ustsuz yuzmem olabilir ama ben kendimi rahat hisetmem
00 YorumlaMykonos sahillerine gitmeni tavsiye ederim. Gayet eğlenceli ve rahat bir ortam...
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılAz insanın çok huzurun olduğu yerlerde, erken saatlerde belki mümkün olabilir.
00 Yorumla
+1 yılMümkün bodrumda sahilde böyle localar var biz sevgilimle gittik
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılSen yine de su içine girip yüz. Kumda yüzmeye çalışırsan biraz komik durur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaş gurubuna ve ortama bağlı. Beldibinde gizlikoy diye bir yer var.
Kekolar olmayınca ruslar ve türkler üstsüz güneşleniyor01 Yorumla- +1 yıl
çok iyi :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeksen sorun olmaz. Ama kızsan hamile kalırsın 🙂
20 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 902 cevap paylaştı. Yazin arkadaslarimla tekne kiraliyoruz egede sessiz sakin bir surü koy var
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 10b cevap paylaştı. Her yerde olmaz... Türk magandalar rahatsız eder. Koylarda arkadaş grubu ile olur.
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 509 cevap paylaştı. bu yüzden tekne alıp ıssız koylarda çıplak denize girip güneşlenmek istiyorum 😂😂
00 Yorumla
+1 yılAh kesje mumkun olsa 😌
41 Yorumla- +1 yıl
Mümkün yani paralı elit yerler var oralarda çıplakta gezebilirsin
+1 yılOyle bir yer olsa keske
72 Yorumla- +1 yıl
Var öyle koylar görmüştüm üstsüz yuzende gördüm. herkes icinde südyen çıkarip takanda seninde üstsüz hatta çıplak. yüzebilcegin yerler var
- +1 yıl
Gel seni cuma günü götüreyim denize
+1 yılKimsenin olmadığı bir yerde yapılabilir.
00 Yorumla
+1 yılBen bir kaç kez nudebeachte bulundum. Tek başıma çıplak olmak rahatlık ama orada herkesin çıplak olması daha bir güven veriyor. Ama tabi istenmeyen görüntüler de oluyor
00 YorumlaBelçika’ya davet edeyim seni burada normal olarak soyunabilirsin her denizde çıplak insan çookk😂
315 Yorumla- +1 yıl
Evet avrupada normal gibi
- +1 yıl
Yunanistan da bir. otel ve. plajinda sadece. çıplak. geziliyordu ve otele sadece. çift. alıyorlardı
- +1 yıl
Sen çıplak yüzdün mü hiç veya plajda cıplak gezdin mi
- +1 yıl
Taş gibisin zaten bide cıplak gezsen plajdaki erkekler bayılır😎🥰
- +1 yıl
Evet baktım resmine nornaldede taş gibisin yani ozelliklede kalcalarla insani bayıltirsin 🥰😘
- +1 yıl
Iltifat mallık mi
- +1 yıl
Tamam afedersin de olay senle alakalı degil bende kadının en dikkat çekici kalçalarıdır her zaman fiziki yapı olarak inceledigimde benim. icin önemli olmazsa olmazı kalçalardır... 🙂
- +1 yıl
Tamam afedersin🙏sende çok güzelsin
şu an oldugum yerde üstsüz bir kaç turis var ama yerli yok maalesef sen olsan temsil ederdin bizi😅
00 Yorumlabodrum da bir cok plajda üstsüz yüzebilir guneslenebilirsin yani hic sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılGel benim yazlıkta havuz var istediğin şekilde yüz :)
00 Yorumla
+1 yılTabiki mümkün denizin içinde bende mayamu çıkarıp yuzerim kim görsün denizde 🤪
00 Yorumla
+1 yılCesaretin varsa yüzebilirsin bizlik bir sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılBurası Türkiye saçmalama cidden kim vurdu ya gidersin
00 Yorumla
+1 yılEn güzeli ama nerede öyle bir koy
10 Yorumla
+1 yılÇıplaklar kampı yok mu git 😂🤦🏿♂️
10 Yorumla
+1 yılsoyledigin yerlerde mümkün
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 361 cevap paylaştı. olurda riskli bu ülkede :D
10 Yorumla
+1 yılMümkün ama sağlıklı değil
10 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler