Fenerbahçe, Ezgjan Alioski'nin kiralık olarak transferi için Al Ahli ile anlaşma sağlandığını açıkladı. 30 yaşındaki sol bek Fenerbahçe'nin aradığı kan mı?

Fenerbahçe, Ezgjan Alioski'nin kiralık olarak transferi için Al Ahli ile anlaşma sağlandığını açıkladı. 30 yaşındaki sol bek Fenerbahçe'nin aradığı kan mı?
Bence aranan kan skora katkısı çok fazla çok güzel oldu Ferdi de asıl yerinde oynar çok alternatifli Bi kadromuz oldu bide baba forvet aldık mı tamamdır
Evet Ferdi'yi artık öne atabilecek Jesus, o açıdan çok iyi oldu.
Cevap
13Cevap
Bence daha iyisi olabilirdi ama bu oyuncunun da kalitesi iyi
Ferdi'yi öne atmış olacak en azından, sol bek için yeterli diye düşünüyorum
Transferler hocaya göre yapılıyor ama cocu gibi lige kötü başlayıp tutmazsa, tüm kadro elde patlar. Önceki oyuncular iyi paralara satıldı, 30 yaşında oyuncu almak, kimmin jae den gelen paraları havaya savurmaktır.
Skora katkısı olan bir oyuncu, Ferdi'yi öne atmak için gerekiyordu
Çöp oğlu çöp eskiden komşumdu kendisi topa vurmayı bilmiyor daha bi ara öğretmeye çalıştım ordan biliyorum…
Nasıl ya :D
adam her yerde oynuyor birden çok mevki için çözüm çok iyi transfer
Evet o yönden çok iyi oldu. Bence de aranan kan.
Hücum yetenekleri biraz eksik kalabilir ama defansta sağlam oyuncu.
Aslında skora katkısı olan bir oyuncu.
Şimdi anlatıyorum sezon boyunca ilk haftalar dışında gol atamayacak sonra sezon bitince gönderilecek haliyle ve sonrasında fenerle maç yapıp 58374838483 günlük gol atamama serüvenini fenere takarak bitirecek yazın bunu kenara
Sol bekten skor katkısı çok beklenmez zaten. Ama Alioski skora da katkı veren bir oyuncu.
CL gidemiyorlar lig için yeterli
Bence de CL için daha üst seviye biri gerekebilirdi. Alioski skora da katkı veren bir oyuncu.
Şligi gitti artık kim gelirse gelsin
Fenerbahçe ŞL'de çok ilerleyemezdi. Avrupa Ligi iyi oldu
İnşallah öyle olur ama sanmıyorum
Skora katkısı olan bir tip, Ferdi'yi de öne atabilecek Jesus
Naparsan yap , hoca ligi öğrenmeli.
Mesela Sivas köpek gibi oynar sana Rıza yapar. Bunun gibi küçük nüanslar önemli kurduğun kadrodan ziyade. Ersun mesela Vedat falan varken fena değildi ilk yarı oda rakipleri tanıyor diye. Kadrosu çok iyi olmamasına rağmen fena gitmedi. Bir Ankaragücü maçı var ki Mustafa reşit Akçay efendi Trabzon adına oynatır ankaragücünü. Yani bizim lig boyle dostum. Başkasına karşı oynarsın da köpekleri aklına gelmez.
İyi oyuncu
Bence de, Fener için yeterli
İş yapar
Bence de öyle skora katkısı olan bir oyuncu
Kimmiş bu karizmatik?
Sol bek kendisi :D İyi oyuncudur
iyi topcu, iş görür.
Katılıyorum
bu kim
Sol bek, iyi oyuncudur
Yoh la tırt bu
neden öyle dedin iyi oyuncu aslında :D