Güncellemeler
+1 yıl
Söylediğiniz hususla birlikte, ayrı olarak, sanki bu iki takım birbirine gıcık kapiyorlarmış hissine de kapıldım. Bilmem yanlış mıyım? İkinci setin ortalarına kadar izleyebildim. Siz de izleseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Amaç rakip takımın psikolojisini bozup 1-0 üstünlük sağlamaktır
Çok voleybol maçı izlemedim. Genelde böyle mi oluyor?
Evet genelde 2. lig takımlarının maçlarında çok olur böyle şeyler
O zaman bu videodaki iki takim da karşıdakinin moralmen etkilenebilecegini biliyorlardı, birbirlerini taniyorlardir herhalde değil mi? Yoksa şampiyonluğa oynayan bir rakibe yapıldığında onları psikolojik olarak etkilemeyecegini biliyorlardır herhalde değil mi?
Bir de işe yarıyor mu gerçekten?
Aynen öyle dediğiniz gibi
Evet çok işe yarıyor
Erkek voleybol maçlarında da oluyor mu bu?
Çok nadir olabilir ben daha denk gelmedim kadın voleybolunda psikolojik üstünlük kurmak çok önemlidir
Söylediğiniz hususla birlikte, ayrı olarak, sanki bu iki takım birbirine gıcık kapiyorlarmış hissine de kapıldım. Bilmem yanlış mıyım? İkinci setin ortalarına kadar izleyebildim. Siz de izleseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Tabiki oyuncular birbirlerine gıcık oluyordur bu çok normal
Sanki daha önce karşılaşmışlar ve ne olduysa o maçta olmuş gibi. Deli gibi o maçı arıyorum şimdi. 😄
Zaten hem deplasmanda hem kendi evlerinde karşılaşıyorlar bir maçta bir şey olmuştur
Kadın maçlarının bu psikolojik tarafı çok renkli geldi bana. Bundan sonra kaçırmayalım bu tür maçları 😂
Yaa evet çok renkli sormayın sahada savaş çıkıyor :D
Deplasmanda olunmasina rağmen de yapılabiliyor mu böyle şeyler? Çekinmiyorlar mi?
Hayır çekinmiyorlar
Siz de voleybolcusunuz galiba? Savas çıkıyor derken sizin maçlarda da mı böyle oluyor? Siz de mi böyle çok bağırırsınız?
Ben lise yıllarımda oynuyordum şimdi oynamıyorum o zamanlarda da vardı çığlık çığlığa olunca psikolojik savaş çıkıyor insan sinir oluyor
Ya böyle bir maç varsa bildiğiniz internette olan, linkini atar mısınız? 😄
Bulursam atarım
Lisede psikolojik savaş yaşadığınız maçı kazanmış iseniz, maç sayısından sonraki sevinci de çok ego okşayıcı ve tatlı olmuştur 😁
O kadar muhabbet ettik. Soru bu sayede üste taşınmasına rağmen başka bir Allah'ın kulu da gelip cevaplamadi ya 😪
Evet maçı alınca çok keyifli oluyor maalesef sorulara çok cevap gelmiyor
Morallerini bozup, oyundan düşürmek için. Çok işe yarıyor, sonucu bile etkiliyor.