Spor Sizce de spor, güzel bir fizik için olmazsa olmaz değil mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hem diri, hem sağlıklı vücut için spor şarttır. Hem kim istemez ki böyle bir görünüm. Sizin spor ile aranız nasıl? Sizce de spor, güzel bir fizik için olmazsa olmaz değil mi? Cevapla Güzellik Soruları Fizik Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MuscleKing_T Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Sporsuz asla olmaz... Yapamadığımda kendimi çoook kötü hissediyorum o yüzden rutinimden şaşmamaya çalışıyorum. 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Önce sağlık için sonra fizik için spor yapılmalı 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Spor ve disiplin şart 1 0 Yorumla
mountdoom2001 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl spor şart değil ama güzel olay 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Lazım valla herkes için Yorumla Soran +1 yıl Bana göre Yorumla
ecey977 Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Yani dogal halindan memnun degilsen tabiki spor yapmalisin 0 6 Yorumla Lessismore_ +1 yıl Sen baya memnundum galiba 🤔 Yorumla ecey977 +1 yıl Yani buna sukur Yorumla Lessismore_ +1 yıl Maşallah maşallah 🫡 Yorumla Soran +1 yıl Her durumda, az da olsa spor yapılmalı ama bence Yorumla ecey977 +1 yıl Peki siz yapin Yorumla Soran +1 yıl Yapıyoruz zaten Yorumla
wkaiser Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl kesinlikle spor lazım evde aletlerle yapıyorum bende 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu kızı tanıyorum. Tiktokta canlı yapıyor almanyada yaşıyoe aksamları canlı yapıyor kacırma yayını 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sporsuz asla olmaz... Yapamadığımda kendimi çoook kötü hissediyorum o yüzden rutinimden şaşmamaya çalışıyorum.
Önce sağlık için sonra fizik için spor yapılmalı
Spor ve disiplin şart
spor şart değil ama güzel olay
Lazım valla herkes için
Bana göre
Yani dogal halindan memnun degilsen tabiki spor yapmalisin
Sen baya memnundum galiba 🤔
Yani buna sukur
Maşallah maşallah 🫡
Her durumda, az da olsa spor yapılmalı ama bence
Peki siz yapin
Yapıyoruz zaten
kesinlikle spor lazım evde aletlerle yapıyorum bende
Bu kızı tanıyorum. Tiktokta canlı yapıyor almanyada yaşıyoe aksamları canlı yapıyor kacırma yayını
Evrt