Bu kadar yetenekli bir adamın serbest kalma maddesinin bu kadar düşük olması nereden baksan acemilik.

Bu kadar yetenekli bir adamın serbest kalma maddesinin bu kadar düşük olması nereden baksan acemilik.

oyuncu takımdan ayrılmak istiyorum demişse ve sözleşme buna rağmen yapılmışsa yönetimin eli zayıf kaldığı için max 4.5 milyona razı olmak zorunda kalmış olabilir. bu durum yönetimin acziyetini ortadan kaldırmaz ancak içinde bulunduğumuz futbol iklimini de, bunun taraflarından biri olan taraftarı da sorgulatır. 2 maç düşük performans verince sosyal medyada ağzına sıçılan genç çocukların ülkeden kaçmak istemesi hiç şaşırtıcı değil. tıpkı, mesleği ne olursa olsun gençlerin hepsinin ülkeden ayrılmak istemesi gibi.
Sadece bjkde yok bu trde herkes tok satıcıyı oynuyor marcao en az 25 yapıcak bi stoperdi kimin-jae 30 yapıcak stoperdi kimde hadi neyse 18m serbest kalma var ama 18myi yarısını sezon başı yarısını sezon sonu neden yapıyorsun a be kardeşim? Acaba sen napoliden transfer yapsan napoli sana öyle bir şey yapıcak mı acaba?
Cevap
5Cevap
4.5 milyon noktasında değil ama oyuncuya yapılan dayatmalar düşmana yapılmaz rezillik resmen.
Bence yanlış yaptı. daha fazla etmesi lazımdı
yanlış olduğunu düşünmüyorum. Bu tür dayatmalar veyahutta bu tür sindirmeler ve cepte görmeler 20 yıldır yapılıyor. Yanlış değil, gelenek bu ve düzeltilmesi gereken bir gelenek
15 Milyon edecek adamı 4.5 gönderiyoruz yazıklar olsun böyle yönetime.
Yabancı futbolculara tonla para öderiz zaten türk futbolculara yok çok acı
Katılmıyorum bence satılabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?