Beylikdüzünde ya da civarında yıllık veya yarım yıllık üyelik yapabileceğim, güzel bütçesi yüksek olmayan bir yüzme kursu var mı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Netten arastirsana, belediye dicem les gibi belediye
Ekrem bey sağolsun belediye spor tesislerinin işini bitirmiş maalesef.
Başkanim ile ne ilgisi var bu konunun, malum parti başkanlik sürecinde heryer temizmiydi bi tık boş oldu sanki
Bak oğrenci karti ne kadar indirim yapti, öğrencilere her firsatta destek oldu, sahil kenarlari tertemiz bi tane çöp yok
Knk sen akp döneminde belediye sapo salonların gitmemişsin belli? Neresi güzel oldu mq her yer leş
Ya ben güzel oldu demedim belediye salonu leş gibi zaten, cocukluğumdan beri yüzme biliyorum onun icin gitmedimde bodybulding icin gitmiştim baya kötüydü , maçfite gecmiştim hemen
Havuz pis değil, sistem berbat. Bu sistemi de bu hale yeni belediye getirdi. Önceden böyle değildi. İnsanlar üyelik yapıp madur olmuyordu. Şu an tam tersi. Bundan bahsediyorum
Hakli olabilirsin bu konuda bilgi sahibi değilim ama başkanima kisisel olarak suçlu vs diyemezsin, bide akp savunuyorsun anlamadım
Knk sistem kimin elinde? Kimse suçlu dicez mq bu nasıl bi kafa. Kendi kendine mi değişti bu sistem saçmalama istersen
Ya kanka filan yazma bana bu koyun halinle kankam olucak kapasitede degilsin bide mq yaziyorsun ya kaybol
ben pendikte harika bir tesise gidiyorum. adım başı yüzme havuzu zaten. paran yoksa belediye tesislerine git.
Belediye tesislerin sistemini afedersin b*k ettiği için paralı kurs arıyorum. Pendik bana çok uzak
ben özel tesisteyim. özel ders alıyorum. 8 derse 2 bin tl ödüyorm. pendiğe gelmene gerek yok her semtte böyle tesislern olduğuna eminim. internete yaz beylikdüzü hamamlar ya da yüzme dersleri vs diye çıkar
Bi ders kaç saat sürüyor. 8 derse 2000 çok değil mi ya
güzle temiz bakımlı ilgili bir yer istiyorsan parası bu. özel ders istiyorsan da mecbur 2bin yine iyi. birkaç ay sonra rahat 2500ü görecek fiyatlar. her ders 45dk
Sadece senle ilgileniyor demi
evet özel ders
Kaç ders gittin öğrendin mi
toplam 10 ders gittim şimdilik. serbest yüzmeyi tamamladm. şu an sırtüstü öğrenyorm. ama bu tamamen kişiye özel değişen süreçler. sen mesela sırtüstnü daha kolay da öğreneblrsn. hocan da senin yapına göre hangisni kolay öğrenyorsn ondan başlyor
Serbest yüzme dediğin makarnasız yüzem mi oluyor. Ben ikinci derste makarnasız yüzüyorum. Bi kede sırt üstü de yüzdüm. Çok sürmez diye düşünüyorum öğrenmem
ben sıfırdan ve korkuyla başladım. sen demek ki çok daha rahat halledecen. serbest kulaç aynem makarnasız
O kadar yapabiliyorum ya. Havuz bulsam kendi kendime çırpına çırpına da öğrenirim ama biraz profesyonel boyuta taşımak istiyorum. İnş ucuz bi yer bulurum
benim oturdğm sitede hem kapalı hem açık havuz var. buna rağmen özel ders alıyorm. çünkü hiç bilmyordm. birkaç ay daha devam etmeyi düşünyorm. ondan sonra sanırım rahat kendi başıma her şekil yüzer
İlk oralarda alıştırma yapabilseydin daha az seans giderdin muhtemelen. Çünkü ben bir kere ailemle tatile gittim. Bi kaç gün havuza girdik, orada havuz kenarında vs alıştırma yaparak kendimi geliştirdim biraz. Aradan baya zaman geçmesine rağmen belediye kursunda herkesten iyi yüzdüm. Sen de arada git bence seanslarda daha kolay öğrendiğini fark edersin
inan haftada bir gidince zaten daha fazla giresm gelmyor. şöyle ki ben zorlanırdm. şu an bile korkumu tam yenmiş değlm
Anladım umarım kısa zamanda öğrenirsin. Teşekkür ederim bilgi için ben de aramaya devam ediyim
beylikdüzü yüzme yazıdm bir çok klüp çıktı
Var da en ucuzunu bulcaz. Biri ders başı 400 yazmış nah veririm 400 jdjf
daha ucuz özel ders vereni bulamazsn. bulsan da verim alamazsn
400 fazla ama benimki gibi bir yer bulursan iyi
Özel ders aldıktan sonra neden alamayayım ki hepsi aynı şeyi göstermiyor mu işte
Varsa bende gelcem 24 yasindayım daha suyun kenarında batıp cıkıyorum utanıyom artık valla akdkf
Ahahha aynen ya. Ben iki kere gittim öğrendim gibi biraz. Geliştirmek kaldı da su lazım jdjjff
Ben suda batiyorum üste duramiyorum
Batmamak için eller ayaklar sürekli hareket halinde olmalı hafif hafif de olsa. Youtubede yüzme öğreten kanallar var. Yeknikleri paylaşıyorlar onlara bi bak
Ben sag ayagimi atinca elimi atmayi unutuyorum wkdkd
Büyük başarı fkkg
Valla öyle 😂😂😂
Ne gerek var para vermeye 40 dakika da öğretirim sana kalsın paran cabinde
Onun yerine yüzme parasını ateşle yeter fjkf
Ahah 😄 sen illa paramı çöpe atacağım diyorsun
Yo kullanıcsm djnf
Tm işte sana öğretim kursa vareceğin parayı kulanmış olursun 😄
Muhafazakarım erkek hoca lazım değil
Tamam öyle ol bir şey demedim ki sana burdan bir kaç yapacağın piratik verecektim o kadar
O YouTubede de var derste bizi düzeltecek biri lazım
Anladım tamam sana iyi öğrenmeler 👍
teşekkür.
Bulurdan bana da söyle
Bende istiyorum mega kentteyim
Bul bana da söyle
Kendim su altı su üstü :) görmediğim yuzmedigim deniz yok