Spor Aslen Türk olup farklı milli takımlarda oynayan oyuncular arasında "Keşke Türk Milli Takımı için oynasaydı" dediğiniz biri var mı? MuscularBoy Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Mesut Özil'in prime zamanı çok ama çok iyiydi. Türk Milli Takımı'nda görmek isterdim. Aslen Türk olup farklı milli takımlarda oynayan oyuncular arasında "Keşke Türk Milli Takımı için oynasaydı" dediğiniz biri var mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Mesut özil 0 0 Yorumla
mountdoom2001 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kimse yokÖnemli olan mentalite Mesut / İlkay Türk milli takımında oynasa prime mesut / ilkay olacaktı mı sanıyorsunuz 0 0 Yorumla
WalterWhite5052 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Fenerbahçe Mesut'u harcadı yaHarika bir futbolcu bayılıyorum 0 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Emrecan, İlkay Gündoğan, Ercan kara, Yusuf Demir 0 2 Yorumla pars1453 +1 yıl Lukas scholl Yorumla pars1453 +1 yıl Mehmet schollun oğlu çok iyi oyuncu olacak Almanlar kalmamalı Yorumla
yorks Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Mesut Özil ve İlkay Gündoğan derdim ben de. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Mesut özil
Kimse yok
Önemli olan mentalite Mesut / İlkay Türk milli takımında oynasa prime mesut / ilkay olacaktı mı sanıyorsunuz
Fenerbahçe Mesut'u harcadı ya
Harika bir futbolcu bayılıyorum
Mehmet scholl
İlkay
Kubilay türkyılmaz
Mezut
Ben ilkay gündoğan diyorum
Emrecan, İlkay Gündoğan, Ercan kara, Yusuf Demir
Lukas scholl
Mehmet schollun oğlu çok iyi oyuncu olacak Almanlar kalmamalı
İlkay Gündoğan.
Mesut Özil ve İlkay Gündoğan derdim ben de.
Mesut bitmiş adam ancak bu saatten sonra bal liginde oynar
Naim Süleyman Soylu.
İlkay
Mesut Özil