Bence çok iyiydi sadece şansız bir kırmızı kart ve 1 -2 dizilim yanlışı vardı onun dışında bence Fenerbahçe çok iyi birtakım bu sene şampiyon olur inşallah. Sadece 1 santrafor ve stoper eksiği var onun dışında takım çok iyi kırmızı kart yiyince otomatik olarak hocanın sistemi değişti. Sadece şansız olduğunu düşünüyorum takımın.
İlk 30 dakika baskılı ve göze hoş gelen bir futbol oynadılar. Kaçırılan pozisyonlar tamamıyla forvetsizlik kaynaklı. Karşılarında iyi bir rakip yoktu aslında. İkinci yarı kırmızı kart ile birlikte vasatı aşamadı takım. Oyun içi teknik direktör değişiklikleri de soru işaretiydi.
fenerin daha uzun yolu var böyle giderse 12. hafta jorge jesus bırakır ya aldıkları her oyuncumu kötü olur ya hiçbiri Fenerbahçe seviyesinde değil bruma lincoln emre mor bunlar zaten kötü üstüne ismailin acemiliği, dünkü maçın en iyisi olan crespo ve attila ikisinin gözlerinden öpüyorum çok iyiydiler onca transfere rağmen hala crespo en iyisi altay dikkatimi çekti topu kurtarıcak kale içinden yapıyo altı pasa düşmüş sen geride karşılıyosun bir değil bide bikaç tane böyle gol yedi bakabilirsiniz geçen sezon ts deplasmanıydı ama yinede dün iyiydi neyse işin sözü jorge jesus ve takımın adapte olması şart toksa durum hiç parlak gözükmüyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kötü oyna berbat oyna yeter ki ele. ama oyuna bakmak dogru degil. bu eleme sistemiyle Cl ye gidecekti gidemedi 5 degişiklik yaptı yine gidemedi 10 kişiyle eleyen takımlar var. hatta 10 kişiyle fener de eledi. cok da büyütmeye gerek yok. kötüydü fener ve kievi eleyemedi. direkte olan toplar kırmızı kart vs bahane onların da direkte topları vardı 1 penaltıyı bile dogru adama attırmadılar. ne diyim daha. eksik olan en önemli nokta forvet. ve yoktu forvet yoksa golü de defans atar. eleyemediysen bir takımı bahaneler hep hazırdır. eleseydi göklere cıkarırlardı takım kötü net
Gayet kötü buldum Nisan ayından beri resmi maç yapmayan transfer yapamayan moral olarak berbat durumda olan takımı yenemediler %100 gol diyeceğimiz fazla pozisyonu yok umarım UEFA Avrupa liginde gruplara kalır feneri zerre sevmem ama ülke puanı için destekliyorum
Fenerbahçe dün uzatma dakikaları hariç gayet iyiydi. Tek eksik bitirici bir forvetti. Eğer golcü olsaydı takımda, ilk yarıdan bitirirdi işi. Kırmızı kart sonrası Jesus daha hızlı değişiklik yapsaydı da ilk golü yemezdik. Hayırlısı böyleymiş. Golcü lazım.
Aynen bencede bazıları yenildi diye hemen yönetim istifa felan diyolar ama sonuç böyle sada takım iyi sadece şansız bir kart yedik o yüzden bir taktik değişikliğine gittik olay bu kadar. Belkide 11 kişi devam etse Fenerbahçe kazanabilirdi şu an fenerliler seviniyordu. Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük takımı dir. İnşallah Avrupa ligine kalır ve orada başarı sağlar. 👍
Görünen o ki yine klasik bir Fenerbahçe sezonu olur. İlk beş hafta şampiyonluk şarkıları söylenir sekizinci hafta tökezleme başlar yirminci hafta teknik direktör değişikliği olur. Jorgeyle başlayıp volkan demirel ile sezonu bitirirlerse hiç şaşırmam.
25 dk çok üstün top oynuyor ama bu hata goller atamayınca böyle sonuçlar normal yine çok iyi dayandı oyuncular 10 kişi ile 1 saat oyun oynuyon hatalar var kaçan penaltı var sayılmayan gol var... Yapacak bir şey yok şu oyun ligde uçar hem kadro oturur seneye Avrupa'da daha güçlü oluruz
Ben maçı izlerken ilk başta tamam dedim ama bir yerde özellikle de kırmızı sonrası acil hamlesi yok teknik direktörün, bir diğeri de yenilmeyi hak etti çünkü rakip sakin ve ne yaptığını bilerek oynuyor ve avrupa da sakin oynamak daha önemli
Kendi evinde 1 senedir futbol oynamayan ayrıca transfer yapamayan takımı yenemiyorsun o kadar transfer yapıyorsun saha da taktik yok kendimizi kandırmayalim boşuna