Ertem Şener, maçlarda futbolcular hakkında verdiği gereksiz bilgilerle son dönemde çok konuşuluyordu. Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçının spikeri Ertem Şener oldu. Sizce bu sefer ne gereksiz bilgiler verecek?

Ertem Şener, maçlarda futbolcular hakkında verdiği gereksiz bilgilerle son dönemde çok konuşuluyordu. Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçının spikeri Ertem Şener oldu. Sizce bu sefer ne gereksiz bilgiler verecek?
Çok şey bilen daha iyi bilgi sahibidir. Farklı düşünceler kazandırır insanlara, biz sanırız ki dedikodu yapıyor, hayır öyle değil insan yorumladığı kadar yorumcudur. Yorumun insan üzerinde bir etkisi yoktur. Konuşur insanlar, parasını anlatan yer. Bizler de aval aval bakarız. Şu futbolun inceliklerinden sıyrılsak mı artık, futbol aşk aşk, hayır efendim futbol holiganlık, çirkeflik, sevmeme, ego besleme. Dışarıdan bakan biri bunları görüyor ertemi ya da bilmem şu adlı futbolcuyu değil.
Spikerlere istediğiniz kadar karalama yapın bazı spikerlerin ses tonu ve pozisyonlardaki verdiği heyecan ve tat apayrı oluyor. Ertem Şener de bunlardan biri
Bence tam tersi, Ertem'in anlattığı hiç bir maçı tam izlemedim, katlanamıyorum herife. S sport spikerleri efsane
Cevap
40Cevap
Bazen gereksiz bilgiler veriyor
Bazen gerçekten çok gereksiz bilgiler veriyor :)
Hatta bazen değil çoğu zaman maçı düzgün yorumlayamıyor artık
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi spikeri budur ve maçı da bu arkadaş anlatmalıdır.
https://www.youtube.com/embed/7gDC9KEnVFgBu arda gecen sene babasını tanırım babası inşaatta verdi okul aclıgını cıkarsın diye babasından gizli maclara gidiyormuş babasıda fenerbahce a takımına cıkınca ögrenmiş. Hırslı cocuk
Ben bunun gibi adam görmedim. Yıllardır ekranda. Arasının kötü olduğu 1 kişi yok. Tiktoka da girdi tam bi dil cambazı. Aç kalmaz. 23 saat yayın yapıp 1 saat uykuyla durur. Eskiden evlere gidip elektrik süpürgesi kakalamışlığı vardır kesin 😃
Maç anlatiminda spiker seçim şansı olmalı. Bir maçı farkli şekillerde anlatan spikerlerden, isteyen, istedigini seçip, o şekilde dinletebilmeli.
neden bu kadar linçlendi bu herıf bızım dıger kıev macını da mı busundu boş konusuyor ama ıdare eder sankı
Jorge jesustan başlar Arda gülerin doğumuna kadar gider
Ben bu adamı dinlemekten nefret ediyorum. Boş milliyetçilik kasıyor saçma sapan.
Kendi gereksiz maalesef her türlü gereksizliğe açık bir spikerlik yapacak
Acayip boş demeçler veriyor maç esnasında. Maçın içine ediyor.
Merakla yarın bekliyorum bence JJ. Kurtlar vadisi büyük İskenderi söyler
Jesunun ailesini ne yaptığını Kievin futbolcularının asıl mesleklerini öğreneceğiniz desenize
abartmayın ya bence bi hava katıyor ertem şeneri seviyorum güzel bir yorumcu ve spiker :)
Arda guler her aksam cici bebe biskuvisi yemeden uyumazmis sayin seyirciler
Komple Ukrayna takımından... Gol yerse kaleci kalecinin babası asker şu an Rus askerleriyle çatışma halinde aklı orada falan der...
Adamın aldığı kramponun üretim fabrikasının müdürünü bile sayar
Rusya Ukrayna arasını bu maçta iyice kızıştırır abim benim 😅😅😅
Sesi kısıp izlemek gerek
Nüfus müdürlüğüne işe alın la şunu
Abi güne bu kötü haber ile başlamamalıydım ya
her yerinden öpen ertemden sülaleci erteme...
Gereksiz bir insan boş konuşuyor
Yanli ve taraflı anlatıyor sevmiyorum
Altayı her yerinden öpmese ıyıdır
"Cahil erteem!" repliği geldi aklıma direkt.
Jesusun soyağacını çıkarır artık mk
İzlemem herhalde.
Bu adam iyi ses rengi falan anlatsın tabi
Bence başarılı bir spiker
hepsini sayar..
sonrada her yerinden öper..
Yine verir saçma bilgi
Hakemin yedi sulalesini sayicak kesin
Bence valencianin bacısindan başlar
Emre mor ve arda 😂
abartı
Boş insan