Trabzonspor bu akşam 19.00'da İtalyan takımı Empoli ile hazırlık maçları oynayacak. Trabzonspor son hazırlık maçında Torino'ya karşı 3-0'lık bir yenilgi aldı. Bu akşam sonuç ne olur?

Trabzonspor bu akşam 19.00'da İtalyan takımı Empoli ile hazırlık maçları oynayacak. Trabzonspor son hazırlık maçında Torino'ya karşı 3-0'lık bir yenilgi aldı. Bu akşam sonuç ne olur?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yine kazanamadı ama hazırlık maçları kazanmak için oynanmaz
Bence kazanamaz
TFF kimi isterse hükümet kime yol verirse o şampiyon olur.
Ali Koç bana gelsin şampiyon olması için gerekli şeyleri söyliym. sahaya çıkmadan fenrr şampiyon olur
Nasıl şampiyon oldukları ortada değil mi, her şey gayet açık. UCL de ilk turdan tekmeyi vuracaklar hakemlerin şampiyonuna
Şikebahçem gibi boş yorum olmuş biraz
Ben bunu aylar önceden söyledim, hazırlık maçları referans değil Trabzon da şampiyon oyunu yok. Şampiyonlar Ligi'nde her şey ortaya çıkar. Fenerbahçe hazırlıkta da kieve de kök söktürdü yenemese de.
Ben buna yanlış demiyorum hakemler kısmına gümledim
Tarafsız gözle baktığında en basitinden iki Fenerbahçe Trabzonspor maçında dk 18 de verilen haksız kırmızı kartlar bile yeterli, diğer unuttuğum maçları dile bile getirmiyorum
Ya birader gayet olması gereken kararlardı alışmışsınız kayrılmaya savunulmaya kuralları unutmuşsunuz heralde
O maçların sonrasında yorumculara da bakmamışsın bir göz at 10/10 yanlış karar diyen yorumcuları haksız çıkar.
Hakemlerle şampiyon olmuş bir takımın galibiyet almasını beklemiyordunuz heralde. Asıl yenilgiyi hakemler olmadan UCL'de yaşayacaklar :D
Trabzon spor 3 büyüklerin yokluğu sayesinde şampiyon oldu bu sene fenerbahçe çok zorlar şampiyonluğu Trabzon bi 30 40 yıl daha şampiyon olmaz
Trabzonda bir şeyler kaybolmuş gibi
olmuyor umarım toparlanırlar
Hazırlık maçları hiç ölçü değil bence umarım kazanırlar.
Empoli mempoli bilmem ama trabzon yenemez kardeş ya onlarinda uzerinde bi bela var ya da bariz yeteneksizler
İtalyanlar ağır gelir.
TS bu yıl iyi değil. Hoca da iyi değil, takım da. 2 transfer şart. Yenildi.
Nazar degdi ya
Moral bozukluğu olursa yenilirler
Ne yazık ki 1 0 kaybetti
En son 1-0 yeniliyordu sonra bakmadm bı bakayim
Mk hamsileri jfj
Empoli 1 0 önde şu an :)
Kazanmasın lütfen
kazanamaz
2-1 Trabzon alır
Kaybeder
Berabere