Evet arkadaşlar Beşiktaş vodafone park'ta deplasmanda 22 maçtır yenilmeyen ve lig lideri trabzonspor'u ağırlıyor... Eğer trabzonspor alırsa şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj sahibi olacak, beşiktaş alırsa fark dörde inecek ve tekrar yarışın en güçlü adayı olacak! Peki sizce bu dev maçı kim kazanacak?
Beşiktaş - Trabzonspor maçına 24 saatten daha az bir süre kaldı! Peki sizce bu DEV maçı kim kazanacak?
Ben berabere biter diye düşünüyorum. Beşiktaş mağlup olursa son zamanlarda ağır eleştirilere maruz kalan Sergen Yalçın istifaya gidebilir bu yüzden Beşiktaş kazanmak için her şeyi yapacaktır. O atmosferde Beşiktaş'ı yenmek çok zor. Trabzonspor'da Abdullah Avcı geldiğinden beri takım savunması anlayışı epey gelişti. Gollü beraberlik diyorum ben. Skor tahminim 1-1
@_Şahsına-Munhasır_ Aynen öyle defans desen zaten her maç hata yapıyor, Ersin uzaktan şutlarda zayıf, Michy kazma, Kenan yetersiz, Ghezzal rahat, Atiba yaşlı vs. vs böyle gidiyor. Herkes formsuz
@Mario45 @_sahsina-munhasir_ Yahu arkadaşlar fazla karamsar olmayın, vodafone park'ta beşiktaş'ı yenmek o kadar kolay değil! Ben yinede beşiktaş kaybetmez diyorum, benim futbol bilgime güvenin... Trabzonspor iyi takım ve formda ama bu maçların havası başka olur ve favoriler genelde kazanamaz!