Spor Bu yaz yolu Türkiye'ye düşen futbolculardan transferine en çok şaşırdığınız kişi kim? MuscularBoy Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bence Wout Weghorst. Kariyerinin prime time dönemlerinde Türkiye'ye gelmesi şaşırtıcı. Bu yaz yolu Türkiye'ye düşen futbolculardan transferine en çok şaşırdığınız kişi kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Galatasaray transferleri 0 3 Yorumla MuscularBoy +1 yıl Hepsi mi? 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Bazıları :D MuscularBoy +1 yıl Seferovic ve Dubois tamam ama diğerleri çok güven vermedi bana.
İşbaraSusturucuoğlu Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl WeghorstDuboisPedroolm ne işiniz var bizim ligde dedim duyunca. 0 1 Yorumla MuscularBoy +1 yıl Aynen benim için de bu isimler şaşırtıcı. Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Artık messi den aşağısı şaşırtmazDrogba sneijder hagi gördü bu gözler 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Açıkçası çoğu futbolcuyu iyi tanımıyorum o yüzden ne desem yanlış olur 0 0 Yorumla
Sabırsızbrad Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Jackson Muleka. Yaşı genç ve avrupada iyi bir takıma transfer olur diye düşünüyordum 0 1 Yorumla MuscularBoy +1 yıl Az kalsın Burnley yapıyordu. Yorumla
onelastime Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl sasirmayi falan bilmem de vuruldum bu adama 0 3 Yorumla Sabırsızbrad +1 yıl Keko gibi tipi var Yorumla Sabırsızbrad +1 yıl O yüzden begendin muhtemelen Yorumla MuscularBoy +1 yıl Adam yakışıklı. Gol atsın önemli olan o. Yorumla
Atletikmen Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Seferovic, Weghorst ve Joao Pedro. 0 1 Yorumla MuscularBoy +1 yıl Katılıyorum. Yorumla
rendofff Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Dubois 0 1 Yorumla MuscularBoy +1 yıl İyi transfer. Yorumla
cadıgirl44 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl terry henry 0 2 Yorumla MuscularBoy +1 yıl Her yere aynı şeyi yazıyorsun. Yorumla cadıgirl44 +1 yıl seks ;) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Galatasaray transferleri
Hepsi mi? 😂
Bazıları :D
Seferovic ve Dubois tamam ama diğerleri çok güven vermedi bana.
Weghorst
Dubois
Pedro
olm ne işiniz var bizim ligde dedim duyunca.
Aynen benim için de bu isimler şaşırtıcı.
Artık messi den aşağısı şaşırtmaz
Drogba sneijder hagi gördü bu gözler
Açıkçası çoğu futbolcuyu iyi tanımıyorum o yüzden ne desem yanlış olur
Jackson Muleka. Yaşı genç ve avrupada iyi bir takıma transfer olur diye düşünüyordum
Az kalsın Burnley yapıyordu.
sasirmayi falan bilmem de vuruldum bu adama
Keko gibi tipi var
O yüzden begendin muhtemelen
Adam yakışıklı. Gol atsın önemli olan o.
Seferovic, Weghorst ve Joao Pedro.
Katılıyorum.
Dubois
İyi transfer.
terry henry
Her yere aynı şeyi yazıyorsun.
seks ;)
Leo Messi
Aynen kanka, ayneeeen.