24 yaşındayım şu an
altyapım var futbola ama 4 sene bıraktım Şimdi geri dönmek istiyorum başarılı olur muyum?
24 yaşındayım şu an
altyapım var futbola ama 4 sene bıraktım Şimdi geri dönmek istiyorum başarılı olur muyum?
Ben boksa başladığımda yaşım 25 di şu an 30 ve 5 senedir yapiyorum. İlk 3 senem lay lay lom geçti maça falan çıkmayacaktim neyse arkadaşlar ısrar etti abi gel biz gidiyoruz sende girersin falan diye. Bende gittim ilk raunda hocam bise yapamadım diye havlu attı. Sonra ben kafama taktım tam 1 yıl düzenli antreman ve beslenme ile hazırlanıp düzenli antreman yapıp tekrar maçlara gittim. 10 tane falan maçım oldu yarısını aldım yarısını verdim. Senin soruna gelecek olursak iyi antreman yapar ve beslenirsen içtiğin suya yediğin ekmeğe varana kadar dikkat edip kendine bakarsan amatörde oynarsın. Belki profesyonele de geçersin hiç belli olmaz bu senin ne kadar istediğinle alakalı. Deontay wilder isimli eski wbc şampiyonu boksör boksa başladıktan 2 sene sonra olimpiyat üçüncüsü olup bronz madalya kazanmış ve 20 yaşında başlamış.
Cevap
1Cevap
daha fazla geç kalmadan bir yerlerden başlayın
Amatör oynarsın
Süper lig felan?
Yetenekliyim ama knk
Niye bırakıyoruzki mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?