Belim iyi diruyor mu? Belimin kalinligi 64 cm. 4 cm inceltirsem daha iyi durar sanki bilmiyorum size danismak istedim. (Telefonum eski ve kamerasi cok iyi degil o yuzden fotografin kalitesi kotu ve lütfen ahlaksizca terbiyesizce yorum yapmayin anlayisiniz icin simdiden tesekkur ediyorum)🙏🏻
Daha fazla inceltmeye ya da zayıflamaya çalışma bence amacın bu vücudunu korumak olmalı bunun pahasına 5 kg ye kadar bile alabilirsin ama zayıflamayi düşünme sakın gayet estetik ve hoşsun bu halinle
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani bilemedim bi kalin duruyor bi ince duruyor belim o yuzden size sordum. Bu arada görüşün için teşekkür ederim🤗
Plank hareketi yap ve dağcı tırmanışı hareketini yap bu karnını sıkıştırır ve dediğim gibi bu kiloda kal zayıflayayım deme, takıntılı komplesif davranis ve düşüncelere gerek yok ne de olsa :) ne kadar ince o kadar güzel anlamina gelmiyor unutma bunu
Kalça kemiklerin geniş, belin ince daha da incelmez heralde. Detaya yazdığın gibi 4 cm daha inceltirsen ortadan ikiye bölünürsün 😃
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evt dedigin gibi kalca kemiklerim genis. Ama ne bilm bi kalin geliyor bi ince geliyor o yuzden size bi sormak istedim. Bu arafa görüşün için teşekkür ederim🤗
sen gercekten milletin bunu zevk icin yaptigini mi dusunuyorsun.. Hem millete gore neden hareket edip yasiyon, sen ne dusunuyorsan - nasil mutluysan memnunsan onemli olan o...
Göbek deliğinin oldugu bölge dolgun ama kaburga kemiklerin gözüküyor. O yüzden karnını içine çekmişsin gibi geldi. Eğer dediğin gibiyse özür dilerim yanlış görmüşüm.
Kötü durmuyor aslında ama ince bel diğer bölgeleri de daha estetik gösterir. Nasıl yapacagını biliyorsan incelt. Hatta anlat bende incelteyim belimi :)