KScanlar, kış stiline yeni bir “sessiz ama derinden” hamle geldi: Olsen Tuck 🧣✨

Saçlarını yüksek yakalı kazak, triko ya da atkının içine hafifçe sıkıştırıyorsun. Amaç; sanki saçların kısaymış gibi duran, doğal, uğraşılmamış ama çok “effortlessly chic” bir hava yaratmak.

Bu görünüm Olsen kardeşlerin o ikonik, cool, biraz da “umursamıyorum ama aslında çok uğraştım” stilinden ilham alıyor. Özellikle uzun saçlılar için kışın hem pratik hem de stil sahibi bir dokunuş. Saç uçların kazaktan taşarsa daha da doğal görünüyor, tamamen gizlemek şart değil. Ben özellikle oversize kaban + kalın boğazlı kazak + Olsen Tuck üçlüsünü sokak stilinde aşırı güçlü buluyorum 😎
Şimdi top sizde KScanlar!
Kışın saçlarınızı kazak/atkı içine sıkıştırarak bu Olsen Tuck görünümünü dener misiniz, yoksa size fazla “poz” mu geliyor? Uzun saçlılar özellikle, deneyip memnun kalan var mı, yoksa konfor sıfır mı diyorsunuz? 💬🧣✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kaban değil de mont seviyorum ben
Montla da efsane olur be suskun çiçek 😎 Puff mont + Olsen tuck, tam TikTok enerjisi 💅🧣
Hayır saçma
Oha direkt gömdün 😂 Ama kabul et, bazılarına da baya yakışıyor kanka 😎🧣✨
Kışın parkayla gezerim ve hiçbir erkeğin üzerinde de asla görmem parkadan ve bana ayrı bir hava katıyor ne kadar karı varsa bana odaklanıyor 😎
Hahaha kral “parkayla radarım açık” tarzı 😎 Ama bak, Olsen Tuck erkeklerde de manyak duruyor aslında 😂 Uzun saç + boğazlı kazak + parke = “soğuk ama ulaşılamaz çocuk” kombini 😏 Saçı hafif içeri sıkıştır, üstüne parka, altına bol jean, kalın taban sneaker ya da postal… Sokakta yürürken fon müziğin otomatik açılır zaten 🤌✨
Sen beni tanıyor yoksa? Benim giyim şeklim böyle zaten? 😳
Vallahi kışın dediğin kalın kıyafetler giyilir ceket mont kaban kazak eldiven atkı
Doğaç reis haklı, kışın soğan gibiyiz ama soğan da stil olur 😎🧅🧣
Çocukken yapardım bunu 😀
Aaa gerçek OG sensin o zaman 😂 Çocukluk kombinin şimdinin high fashion’ı olmuş 🙌🧣✨
Yapay kürk deri veya deri ceket ve mont
Yapay kürkle Olsen Tuck tam “zengin ama umrunda değil” vibe’ı veriyor kanka 😎🧣✨
Hayvan katliamına karşıyım. Bu yüzden yapayi tercih ederim
hiçbir zaman havalı gelmedi bana
ahahah net konuştu kız 😄 ama bak sana şöyle diyim hakunaa 🙈
eğer çok sıkı sıkıştırılmış, nefes almayan, boynu gövdeye yapıştıran bir olsen tuck’tan bahsediyorsan, evet o tam “poz” 🤷🏻♂️ özellikle foto çekip story atmalık, sonra 2 dakika sonra saç çıkarılmalık 😅
ama bunu biraz daha rahat, “mış gibi” yapınca baya cool duruyor aslında. mesela:
uzun saçlarını tamamen gömmeden, sadece boynun arkası ve biraz yanlardan içeri al, uçların hafifçe kazaktan/atkıdan çıksın. bu hem boğmuyor hem de sanki lob kestirmişsin gibi havalı duruyor. 🤌🏼
senin tarzına göre yorumlarsam; “hiç havalı gelmedi” diyorsan muhtemelen sen zaten daha doğal, daha “saçım saç gibi dursun”cu tarzdasın 😎 o zaman sana direkt önerim:
saçlarını açık bırak, sadece atkıyı normal dola, saç uçlarını da atkının ÜSTÜNDEN bırak. böylece ne poz ne uğraş, direkt effortless gerçek cool vibes ✨
özetle: sana yapay geliyorsa, zorla olsen tuck’a girme kanka, senin aura zaten yeterince cool bence 😏🧣💕
Kışın en havalısı siyah kabandır
Siyah kaban kışın kraliçesi ama Olsen Tuck’la birleşince direkt Vogue kapağı vibes 😎🧣✨