Avusturya Grand Prix kazanını Charles Leclerc oldu. Max Verstappen ikinci, Lewis Hamilton ise üçüncü olarak tamamladı. F1 izliyor musunuz? :)

Evet, çok heyecanlı.
Hayır, izlemiyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Avusturya Grand Prix kazanını Charles Leclerc oldu. Max Verstappen ikinci, Lewis Hamilton ise üçüncü olarak tamamladı. F1 izliyor musunuz? :)

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Evet formula 1 izliyorum
Max Verstappen'in sürdüğü araçta mod hatası olduğu için hızlı gidemedi. Bu yarışta böyle olsun ne yapalım <3. :)
Eskiden TV'den çok izlerdim, son zamanlarda şifreli ve ücretli kanallara kayınca izleyemez oldum. Keşke en çok izlenen şifresiz kanallarla anlaşsalar da izlesek...
Eskiden çok izlerdim ama zamanla sıkıldım bugün halen F1 araçları en sevdiğim araçlardır. İşi büyütmeliler pistler çok daha büyük olmalı fırlama rampaları vs olmalı bunca teknoloji ne için var
Leclerc favorim sainz a yazık oldu Max verstappen hasarlı Ferrari e yanıt veremedi Ferrari düzlük hızı olmasaydı geçebilirdi redbull
Telaşa heyecana gerek yok...
Süper Max şampiyon, biz bu sporu agresif pilotlar için seviyoruz büyüksün Max baba.
Avusturyayı kaçırdım bayram sebebiyle. Hele şükür kazandı mı leclerc. Takımı yazık ediyor adam. Ben max çıyım ☺️☺️
Formula yarişlari hakkinda o kadar sıfırım ki bu konu ile ilgili haberlerde gozümde direkt şimşek mek kuin abicim canlaniyor
Ben Hamilton taraftarıyım ama bu sene şanssız bir dönem mercedes için son 3 4 yarıştır atak yapmaya başladı Mercedes ama şampiyonluk umudu yok
Ara sıra izliyorum ferrariyi seviyorum çocukluktan beri
Leclerc i destekliyorum ✌🏼 Yeni bir schumacher doğuyor
Eskiden izlerdim. Schumacher Hamilton Raikonen zamanları falan.
Max araci bi toparlasin o vatansiz leclercin içinden geçecek
Bu hafta kaçırdım son turlara bakabildim hastasıyım
İlgimi çeken bir spor branşı değil. Formula drift serisi hitap ediyor bana
Eski zevki kalmadı diye bırakmıştım simdi ne alemde bilmiyorum
Ferrari dayanıklılık sorununu çözer. DRS hızınıda atırırsa Prens Leclerc şampiyon...
Spor izlemiyorum canım
Denk gelirsem izlerim…
Hayır hiç ilgimi çekmez 🤷🏻♀️
Ben bildim bileli ferrariciyim. :)
Eskiden izliyordum
Kapak fotom yeterli sanırım 😎
Yürü oğlum Ferrari
izlemiyorum ama sonuçları takip ediyorum
eskiden izlerdim
al bacim hepsi senin olsun gozun doysun al
2004ten beri tifosiyim. #forzascuderiaferrari
O ucu bir araya gelmesi 98 yilini hatirlatti
Arabası yanan kimdi
Carlos Sainz'in motoru yandı.
Kaçıncı oldu?
yarış dışı kaldı..
Yazık geçen hafta o kazanmıştı oysa ki
Verstappen ferrari de olsaydı ilah olurdu. :)
Cok mu iyi, hem ferrarinin ne özelliği var kendi takımıyla neden yapamiyor
Pilotlar sözünü geçiremiyor.
Max hem hızlı hem hırslı hemde sözünü geçiriyor. İstediği her şey olmadan bir pilot şampiyon olamaz.
Lecler sözünü geçiremedi asıl geçen yarışta :)
Ya onlar çırak onlar öğrenci.
Çok komikti ya 😅
Zengin işi
Felipe Massa favorim
Izlemıyorum kanks
Moto gp daha güzel