Wout Weghorst, resmen Beşiktaş'ta! Yeni Mario Gomez olur mu?

Fıtrat değişir sanma. Kan yine aynı kandır. Mario Gomez etkisi yaratacak. Arkasında muleka ghezzal ve Cenk varken çok can yakarlar. Hem fizik olarak savunmayı yıpratır hem de son vuruşları iyi.
Olacak ben inanıyorum. <3
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Olacağını düşünüyorum
Bence başarılı olur. Bir Galatasaraylı olarak güzel bir transfer olduğunu düşünüyorum ancak oyuncuların yeni Hagi yeni alex yeni Sergen gibi yakıştırmalarının çok yanlış olduğunu düşünüyorum oyuncu beklentileri karşılasa bile bu yakıştırmanin altında kalabilirler.
Ghezzal ve Muleka arkada Josef - Gedson 😍 sanırım bu sene kombine alıcam öncelikli satışlar bitsin. Hollanda Milli Takımına seçilen adamı avrupasiz sezonda getirmek ne demek muazzam. Sonu etkisi olsun ama sonu Eyşan gibi olmasın inşallah 😂
Bu adamı çok beğeniyordum. Lanet bir kule gibiydi ileri uçta. STSL çöplüğünde iş yapacağı kanısındayım ama kanatta Q7, ardında Guti gibi onu oluk oluk besleyecek teknik adamlar lazım.
Oyun içinde Çok tehlikeli bir adam oyun sistemi skor üretebilmesi acısından çok önemli Şüphesiz tartısışmaz şuanda süper ligde böyle bir santrfor sahip olan yok
Beklentiye girdiğiniz forvetler sizi hüsrana uğrattı. Bu da öyle olacak
Hayırlısı olsun
Batşuayi de büyük sükseyle geldi
Hollandalimi bu adam, ismi oylede, hic duymadim hangi takimda oynuyordu?
Evet Hollandalı. Wolfsburg ve Burnley takımlarında oynadı en son. Yaşı henüz 29.
Ceza sahası içinde çok etkili son vuruşları çok iyi tam bir santrfor. Kanatlarda Ghezzal ve Muleka iyi besler bu adamı 20+ gol bekliyorum
Bence başarılı olur
O niyetle geldi ama bekleyip görmek gerek
Bana daha çok balon olacak gibi geliyor da bakalım
Kara kartalıma çok yakışacak 🦅🦅🦅
Bence başarılı olur minimum 12 gol atar
2. Sınıf aksiyon filmlerinin yıldızı sandım
Evet yine kendini bize aşık edip kaçacak :D
başarılı olacak bence..
Beşiktaşk 🦅🦅🦅🦅
En büyük mü bilmiyorum ama çok büyük
Umarım olur
En İyi Erkek Görüşü