İşleriniz yoğun fakat spor yapmak istiyorsunuz. Eve geliyorsunuz beliniz bacağınız çok ağrıyor. Fakat bir yandan da spor yapmak istiyorsunuz. Bu sorunu nasıl çözersiniz?
#TauredKraliçesi <3 <3 <3

İşleriniz yoğun fakat spor yapmak istiyorsunuz. Eve geliyorsunuz beliniz bacağınız çok ağrıyor. Fakat bir yandan da spor yapmak istiyorsunuz. Bu sorunu nasıl çözersiniz?
#TauredKraliçesi <3 <3 <3
Harekete geçerek çözerim. Her ne kadar yorulursa bir insan onun üzerine giderek yorgunluğu minimuma düşürebilir. Spor bittiğinde yorgunluktan eser kalmayacaktır.
Öncelikle hedefi nedir kilo almak mı kilo vermek mi eğer vermek ise aslında günün 1 saat 30 dakikasını ayırması yeterli olacaktır kardiyo ve karın egzersizleri için güzel ve ideal bir süre. Eğer ki kişi kas gelişimi yapmak istiyorsa benim 5 yıllık tecrübem ve gözlemlerime göre kişi split body yapmalı yine günün 1 saat 30 dakikası yeterli olacaktır onun için ancak full body yapmamalı zira yorgun olan vücudun tüm kas gruplarını çalıştırmak setleri çıkaramama gibi bir durumla karşı karşıya kalacaktır ayrı kas gelişimi yapmak için spor yapanlar kesinlikle glikojen depolarını doldurmak için idmandan en az 30 dakika önce basit karbonhidrat içeren bir besin tüketmeli bu bir atıştırmalık da ola bilir veya hazırladığınız bir besinde
Kardeş :) Günde 19 saat çalışıyor bu kişi. 15 dakika spor yapsa günü kurtardım diye seviniyor :)
Yorumu beğendim ama. :)
O zaman günde neden 19 saat çalıştığını sorgulamalı ve bu durumu düzeltmeye odaklanmalı diye düşünüyorum zira stress ve vücudun recovery süresi kısa olacağından spor yapmasının bir anlamı olmamakla beraber daha da kötü bir duruma düşecektir
Yoğun çalışsan bile 1 saat dinledikten sonra vücudun geri spor yapmaya müsait oluyor bir de alışkanlık haline getirdiysen sen iste sende yerinde duraman
Günde on beş dakika
Çok teşekkür
Cevap
19Cevap
Daha hafif bir egzersiz yapmalıdırlar
Burada motivasyon ve kararlılık ön planda. 1 saatini ayirabilirse kişi her türlü yapabilir..
İnsan eve geldiginde beli bacakları ya da orası burası diyelim farketmez birkere öyle bir işte calışmamalı..!
İş sonrası soğuk bir duş metabolizma hızlanıcak kan akışı damarlar genişleyecek sonrasında 1 saatlik bir spor bayanlar için egzersiz ya da plank müzik eşliginde yapılabilir
Ağrım var deyu sporu es geçmiyorum. Veya yorgunum deyu. Spor beni tamamlıyor. Bir süre spor yapma konusunda vücuduna karşı ısrarcı olursan, eli mahkum sana itaat ediyor zaten.
Ciddi manada bunu yapmak istiyorum ama eve geldiğimde hiçbir şey ile ilgilenemiyorum genelde :( yorumları takip edeceğim tavsiyeleri dikkate alacağım
hergün yapamaz sanırım o tempo da
haftada üç ya da 4 gün şeklinde ayırmalı diye düşünüyom
Beklentileri yüksek tutmuyorum, gideyim gerisi gelir, hiç yapmamaktan iyidir desen yaparsın
Benim spor günlerim vardı ve o günlerde işten çıktığım gibi spora giderdim.
Daha erken kalkmak en iyi çözümdür. her şey için yetişebilirsin. Hem spor yapmak için.
Zorlaniyorsun, sanirim düsünmemek hissetmemek gidip yapmak
Eve geldiğinde dinlenip ilerleyen saatlerce yürüyüş ya da spor yapabilir
Geçen hafta çok yorgundum mesela haftada dört gün bisiklete biniyordum normalde o hafta bir kez bilebildim düzenli olarak yapmaya çalışsamda bazen böyle şey olabiliyor
1 aydır çözdüm zaten yoruluyom daha çok yorulayım diyerek😂😂
her yerde spor canım
Ne kadar yoğun olursam olayım sporu asla es geçmem.
Yogun tempoyla çalışıyorsan zaten spor yapmana gerek yok düzenli beslen yeterli
O ağrıya o yorgunluğa rağmen yapılıyor. Bir tık erken kalkıp yapabilirsin.
Evde yapabiliyorum ancak
Ayıramıyorum külçe gibi yığılıyorum
Her yeriniz ağrıyor ise pilates yapın iyi gelir çokta zor değil rahatlatır gevşersiniz
Öyle bir dünya yok ki yani vakit ayıramaz
Akşamları gidiyorum.
Gerek kalıyor mu ki
Zaman bulunca
Kesinlikle.
Zorr
Yatarak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?