Farz edin ki taş gibi bir sevgiliniz var ve bütün gözler onun üzerinde. İlişkinize sağlıklı bir şekilde devam edebilir misiniz?

Farz edin ki taş gibi bir sevgiliniz var ve bütün gözler onun üzerinde. İlişkinize sağlıklı bir şekilde devam edebilir misiniz?
Beraber gidiyoruz. Dikkat çekiyor. Eşimden rahatsız değilim ama erkeklerin baktığını görürsem hemen ters ters bakarım. Bu millet spora mı geliyor karı bulmaya mı? Gıcık oluyorum
Bakımlı, fiziği düzgün kadın görmemişler sanki daha önce... 👀
Salonda çok var hepsine bakıyorlar bence başkasına bakmaları bile rahatsız edici
Maalesef.
Cevap
8Cevap
Benm sevgilim olan adam karma salona gidemez nokta
Hayır engel olmam aksine desteklerin
Sevgilimin duruşu önemli her zaman. Duruşuyla gerekli cevabı veriyorsa hiçbir yerde hiçbir şekilde gözüm arkada kalmaz.
🥳🥳
Hayır gitsin yapsın sporunu mutlaka gece elime düşecek millet izler inceler ben tadarım🍾🥂
Katılıyorum. 😏
Hayır gitsin yapsın ama fiziği iyise bana nasıl baktı hayret kdjsksj
Bakan bakıyor. 👀
Devlet hangi birimize bakıyor? 👀
Bu ülke kanka dolu. Normalde bunlar kafaya takılacak şeyler değil ama maalesef ben takarım
Sansürrrrr 😅
😅
Bizim burada kizlar erkekler ayni salonda spor yapmazlar. Yapilsada ayri saatlerde yapilir. O yuzden sorun olmaz.. obez kadinlardadna kiskanacak deilim😅
Hayır, yapabilir. Artık güzel-çirkin fark etmiyor ki herkes her önüne gelene yazabiliyor zaten ayrım yapmadan. :D
zaten fiziği yerinde spor salonunda ne işi var gitmesin bir zahmet
Engel olsam anneme engel olurdum sma onu bile saldım
Tabiki engel olmam bebeğimle yaparız sporumuzu yanında ben varımm aloo bakana aparkat bu kadar
Sende yap seninde yerinde olsun.
Ayna kuralını uygulardım.😌😊
Yaa tabi sporu bıraksın da göbeklensin olmaz öyle şey devam devam ahah
Asla engel olmam, baskalarinin degil onun tutumu önemli, sonucta her dk onunla beraber değiliz.
hayır olmam benimle birlikte olfunu bilerek haraket etmesini gayet iyi bilen biriyle çıkıyorum hem , gözü kayarsa da ayrılırım tabi olmasın da
Olmam. Her bakan için sevgilimizi değiştireceksek
Olurum
Evet olurdum🤣😌
Sıkıntı yok bence
Yo neden olayım
Tabi ki hayır
Hayır olmam
Olurum
Fizik için gitmiyor mu zaten bu nasıl çelişki
Yooo
Evet
Asla