Spor Sabah sporu yapar mısın? Notis Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Cumartesi/Pazar farketmez kondisyonu elden bırakmıyoruz 😎 Sabah sporu yapar mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Vasat24 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Süper !!! idealimdeki hayat ama düzenli bir şekilde sürdürmek benim için zor beni zorlayan birileri olması gerekiyor 😊🤓 1 2 Yorumla Notis +1 yıl Üşengeç olmayalım bu kadar sağlıklı yaşamak için spor şart 😃 Yorumla Vasat24 +1 yıl Kesinlikle çok haklısın farkındayım da işte ! Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 343 cevap paylaştı. Spor yapmayı Severim Yürüyüş koşu ama sabah uyanmayı bile pek sevmiyorum öğleden sonra akşama doğru Severim 1 2 Yorumla Notis +1 yıl Sabah oksijeninin de başka oluyor ama kanka Yorumla Cod2009 +1 yıl Evet 😊 Ama ben sabah uykum çok olduğundan uyanmak pek istemiyorum yetersiz uyku geliyor 😅 anca öğle uyanirsam iyi Yorumla
okan61trbzn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet güne hafif bi koşu ya da tempolu bir yürüyüş arkasından güzel bi duş ve kahve ike başlamak çok güzel oluyor 1 1 Yorumla Notis +1 yıl Kesinlikle 👍 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 679 cevap paylaştı. Günaydın, hava yağmurlu değilse her sabah yürüyüş yaparım. 1 0 Yorumla
Tülayhanin Takip Et Xper 1 Yaş: 52 +1 yıl Bir süredir yapamıyorum ama sabah yürüyüşü kesinlikle iyi geliyor. 2 4 Yorumla UUuu123 +1 yıl bence gerş başlaç spor iyidir Yorumla Notis +1 yıl Spor olmazsa olmaz 😉 Yorumla Tülayhanin +1 yıl Evet sağlık açısından ve kilo kontrolü için birebir hayat terzi olmalı. Yorumla Notis +1 yıl Kesinlikle Yorumla
propheecy Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl İnşallah yapcaz be JSBDHANAN şöyle işler bi yoluna girse 9 da yatıp 6 da güne başlicam da yok yani 1 1 Yorumla Notis +1 yıl Düzen önemli 😃 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl uyumak varken pek tercih etmem 1 2 Yorumla Notis +1 yıl İçin geçmiş galiba 😃 Yorumla zalimsinhayat91 +1 yıl aynen yaşlı bir teyze var benim içimde Yorumla
Besyocu123 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Eskiden yapardım ama artık akşamcıyım 1 1 Yorumla Notis +1 yıl Akşamda olur farketmez ama sabah oksijeni başka Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Evet, sabah sporu yaparım. 1 1 Yorumla Notis +1 yıl Çok güzel 👍 Yorumla
ĄşķÍlėe Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 96% +1 yıl Yataktan okurken bi güldüm 1 3 Yorumla Notis +1 yıl Neden 😃 Yorumla ĄşķÍlėe +1 yıl Sen spor yaparken ben de evde yayilmis uyumuşum suçlu hissettim🙂 Yorumla Notis +1 yıl Bencede hissetmelisin 😃 Yorumla
sagecanvarmi Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl akşam daha zevkli oluyor yazın havalar yüzünden hiç çekilmiyor sıcak burada 0 5 Yorumla Notis +1 yıl Orası neresi Yorumla sagecanvarmi +1 yıl adana (dünyanın en sıcak yeri) Yorumla Notis +1 yıl Off evet yanıyordur orası İstanbul'da esinti var şu an sahildeyim çok güzel Yorumla sagecanvarmi +1 yıl ay gelmek için sabırsızlanıyorum oraya baydı burası Yorumla Notis +1 yıl Gel gel İstanbul candır 😃 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hafta ortası evet. Hafta sonu tembel mod 1 0 Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sabah sporu yapmam ama akşam sporu yaparım 1 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Hayır yapmıyorum 0 3 Yorumla Notis +1 yıl Spor adına yaptığın bir şey var mı peki Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl İlgilenmem genelde hiç vakit bulamadığımdan Yorumla Notis +1 yıl Bana göre doğru değil ama tercih meselesi 😉 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Spor konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sabah sporu yapmayız 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Süper !!! idealimdeki hayat ama düzenli bir şekilde sürdürmek benim için zor beni zorlayan birileri olması gerekiyor 😊🤓
Üşengeç olmayalım bu kadar sağlıklı yaşamak için spor şart 😃
Kesinlikle çok haklısın farkındayım da işte !
Spor yapmayı Severim Yürüyüş koşu ama sabah uyanmayı bile pek sevmiyorum öğleden sonra akşama doğru Severim
Sabah oksijeninin de başka oluyor ama kanka
Evet 😊 Ama ben sabah uykum çok olduğundan uyanmak pek istemiyorum yetersiz uyku geliyor 😅 anca öğle uyanirsam iyi
Evet güne hafif bi koşu ya da tempolu bir yürüyüş arkasından güzel bi duş ve kahve ike başlamak çok güzel oluyor
Kesinlikle 👍
Günaydın, hava yağmurlu değilse her sabah yürüyüş yaparım.
Bir süredir yapamıyorum ama sabah yürüyüşü kesinlikle iyi geliyor.
bence gerş başlaç spor iyidir
Spor olmazsa olmaz 😉
Evet sağlık açısından ve kilo kontrolü için birebir hayat terzi olmalı.
Kesinlikle
İnşallah yapcaz be JSBDHANAN şöyle işler bi yoluna girse 9 da yatıp 6 da güne başlicam da yok yani
Düzen önemli 😃
uyumak varken pek tercih etmem
İçin geçmiş galiba 😃
aynen yaşlı bir teyze var benim içimde
Eskiden yapardım ama artık akşamcıyım
Akşamda olur farketmez ama sabah oksijeni başka
Evet, sabah sporu yaparım.
Çok güzel 👍
Yataktan okurken bi güldüm
Neden 😃
Sen spor yaparken ben de evde yayilmis uyumuşum suçlu hissettim🙂
Bencede hissetmelisin 😃