Güncellemeler
+1 yıl
Gerçi enerjiyle alakasız...
Selamlar, yetersiz beslendiğim için spor yaparken çok fazla titriyorum. Atıyorum squat yapsam bile sonra ellerim titremeye başlıyor. Bir de nefesim aşırı problem. Vücudum o kadar yorulmasa bile nefes nefese kalıyorum ve iyice de zorlarsam öksürük başlıyoe ağzıma kan tadı gelecek kadar zorlanıyorum vs. Bunları nasıl aşabilirim bunlar olmasa daha güzel spor yapardım ya
*beslenmeme laf etmeyin
bu kondisyon dediğimiz olayla alakalı, kasların normalde tükettiğinden daha fazla oksijene ihtiyacı var, motorik fonksiyonların yeteri kadar gelişmemiş. ilk haftalarınsa kendini parçalamadan yap, azar azar vücudunun adapte olmasıyla bu durum geçer.
Az yapıyorum zaten kas acım bile hemen geçti
Beslenmeyi düzeltmen lazım hiç laf etmeyin deme ya da bedenine göre aşırı ağırlık kullanıyor olabilirsin ya da antreman yoğunluğu çok fazla. Bunları azaltsan da değişin yoksa doktora git. Yokmuş bir saplık sorunum dersen doktordan sonra kreatin alabilirsin.
Cevap
2Cevap
Yüzme yapabilirsen nefesin gelişir. Aslında her zorlandığında vücudun otomatik olarak buna tepki veriyor ve kendini geliştiriyor.
Red Bull ic
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?