Meditasyon çalışmaları önerir misiniz faydasını görenler hiç oldu mu bı ortama gireyim aşırı baş ağrım oluyor gözümden hemen yaş geliyor enerjimi yukseltmek istiyorum neler önerirsiniz?🥴
#enerjimyukselsin
#enerjimyukselsin
Öncelikle negatif enerji yayan insanları hayatınız dan çıkarmak ile başlayabilirsiniz.
Sonrasında karanlık bir odada beyninize telkinler vermeniz gerekiyor.
Pozitif enerjim yükseliyor diyerekten
Ve enerjinin size geldiğini hissedin kabul edin!
Zihninizi rahat bırakın. ✨
1. Si fiziksel aktivite ( yoga değil fitness)
2. Si Gülmek ve mutlu olmak
3. Sü ise hormon seviyelerin düşmüş olabilir. Bunun için ekstradan takviye alabilirsin. Günümüzde herkes kullanıyor bunu.
Spor yapmak ve sağlıklı beslenmek sizi dengeli ve dinç tutar. Tabi bunun yanında meditasyon yapmakda etkili olacaktır, eğer yaşadığınız evin etrafında çimen varsa çıplak ayakla çimene basmak tüm olumsuz enerjilerinizi alır öneririm.
Erkekler de hem karakter bakımından çirkin hemde tip olarak çirkin. Ülkede yaşanan olaylarda ne kadar pis erkek varsa görüyoruz. Ülkemdeki Kadınların hepsi çiçek gibidir kadınlar olmasa erkekler kendi pislikleri ile oynar.
Kadının her yaptığı işi kıçımla yaparım diyosun da kıçınla çocuk doğursana.😅senmisin 100 lük erkek? Keşke profildeki resmin dediklerinin arkasında olsaa.
Abicim fotoyu değiştirerek daha kötü oldun söylim 😅İnan imza alacağım en son insansın
😅😅Abicim cidden her profil değiştiğinde tipine bakınca gülmem geliyor yapma dişisini etkilemeye çalışan arizona kertenkelesi misin? Bide bu işler tiple olmuyor karakterle olur ama oda sende yok
Öncelikle Türkçeyi doğru konuşursan sevinirim. Ben kimim sana söylemek istiyorum. Kendini yırtsanda bir bokmuş gibi görünmeye çalışsanda senin gibileri yan cebi gören bir insanım :) emin ol sokakta yanımdan geçsen bu tipler halen var mı diye imreneceğim kişilerdensin. Uzanamayacağım değil uzanamasam bilene boyunun ölçüsünü çok iyi Alırım yanımda ancak köpek gibi havlarsın. Benimle dahada uğraşmazsan sevinirim edebimi ve terbiyemi bozmak istemem
Abicim benim kendimi yırtmamı gerektirecek bi pozisyon yok. Adam ortada, malzeme ortada.
Benim görünüşüme laf ettin, ben de öyle olmadığını kanıtladım. Ha buna ihtiyacım var mı? Hayır yok.
Normalde bu kadar uzatmam. Evet evet sen haklısın der geçerim 😏 Şu an keyfim uzatmak istedi uzattım. Ama bu kadarı yeterli.
Keşke adam da mal da ortada olsa da uğraşmaya değse...
Bende normalde cahil insanlarla uğraşmam ama canım keyfim öyle istedi uğraştım bugünlük dozum yeter.
Enerjini sömürüyorlar senin hased ediyorlardır büyük ihtimal ara sıra bir büyüğüne kendini okut üflet
Bis zamanın oluyorsa yaz youtubeye meditasyon olumlu şeyler dinle frekans seslerini çok iyi gelir her gün yapmaya çalış
Ama frekans sesleri başka varlıklara kapı acabiliyor
Hayır olumlu düşünme frekansları var olumlu yürütme vs.
Cevap
11Cevap
Spor tavsiye ederim. Meditasyon doğa yürüyüşü ya da dahil havası gibi şeyler.
Benim de düşük olduğun da teyzem ile birlikte meditasyon yapıyoruz kendisi yoga hocası. Sanada meditasyonu tavsiye ederim.
Burcuna yükselenine ay burcuna özgü meditasyonlar var ama bence en çok yükselen burcu meditasyon iyi araştırıp yap
Türkiyede senin zihniyetindeki kusur odaklı kendini bir halt sanan dünyanın merkezi olarak gören erkeklere de o çirkin ve sorunlu kızlar sümüğünü bile fırlatmaz haberin olsun
Kimseyi dış görünüşüne göre yargılamam ama birinin sana kel balık bakışlı burnu uzun karakter yoksunu kalitesiz ve büyük ihtimalle vasıfsız olduğunu söylemesi lazımdı leş amcaaa
@Sisinho sen kendini dünyanın merkezi sanmaya devam et amca en iyisi sensin tamam
Doktora gidip kan değerlerinizi ölçtürün. Ona göre ne eksikse onun takviyesini yaparsınız. Demir eksikliği mi, B12 mi diğer mineraller mi va. vs.
Doğal taşlar insana faydasını öğren derim ben çok memnunum
motoru değiştir desem olmaz idare edecen kapasiten o kadarmış deme ki
valla bende aynisi. pes ettim artik kendimi boyle kabul ettim etrafimda kabul etti
Yemek ye. Öğün atlama ve sosyal medyaya ayırdığından fazlasını kendine ayır.
Benimki kadar düşük olamaz emin ol.
İlişkiler konusunda da mı oyle
Namaza başlayabilirsin.
Spor
Beslenme alışkanlıkalrın ile başlayabilirsin.
Uyumayı öneriyorum.
spor yap
Bbmmde
Spor yap
Ball
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?