#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Beşiktaş'ın transfer konusunda başarılı olacağını düşünüyorum. Nokta atışı transferler yapıyoruz bence diğer iki takımcığa kıyasla. Fenerbahçe'den ise hiç umudum yok. Galatasaray yeni bir başlangıç yapıyor güzel gelebilir.
Genelde aynı scout ekipleri, döndürüp dolaştırıp benzer oyuncuları, yakın oyuncuları hatta çoğu zaman aynı oyuncuları aldıklarını gündeme getirdiklerini görüyoruz. Takip etmeye değmez, U-14 U-15 falan takip ediyorum Türk futbolunda. En azından belki geleceğe yönelik umut olurlar
Bence bu yıl başarılı olurlar
normal bir transfer dönemi olur canım eskisi gibi olmaz
teşekürler canım
Cevap
12Cevap
Transferden çok hocaların karakteri belli edecek
Jesus
İsmael dirayetli hocalar
Avcı bu sene ilk 10 u göremez
Okan Buruk alır gibi ligi alamzsada 2. ci olur.
Bir fenerli olarak öncelik biz olalım
türk futbolu ölmüş ya nerde eski türkiyeedeki futbol önceden millet türkiyede starlar var diye maçları izlerdi şimdi jubile yaşı gelmiş futbolcular gelip 2 sene kalıp gidiyo
Fenerbahçe taraftarıyım, çok umudum var bu sene Fenerbahçe'den.
Cok basarisizlar zaten nokta atisi yapmalari lazinm
Sanmıyorum kötü.
https://voca.ro/1gVjYyn8ukJN
Bizden Bi halt olmaz diye düşünüyorum... Cenk Ergün becerikli bir adam mı görücezl.. O dönem önüne bütçe kondu aldı. bakalım bu mütavazı bütçelerle ne olacak
Bu sene Galatasaray’dan umutluyum
O sene bu sene
Okan hoca çok heycanlı ait olduğu camiaya geldi bu sene Galatasaray farklı olacak Okan hoca şampiyon olacak ve lösemi evladı tekrar gurur duyacak babasıyla
Ay kıyamam ya :(
Galatasaray için öncelik iyi bir yedek kaleci ve iyi bir ön libero ihtiyacı var fernandonun yerini Taylan ve Berkan’la dolduramadık yaz kampına yetişmesi lazım transferlerin kanatlar da Yunus ve Kerem büyük beklenti için Halil tekrar Galatasaray’a gelebilir iyi bir bitirici forvet şart
Ben bjkliyim fb çok iyi bir teknik direktör aldı jorge jesus fb 1 adım önde şampiyonluk için
hiç beklenmedik transfer haberleri görebiliriz
Seyir zevki sıfır takip bile etmiyorum
İskoçya ligi ve Premier Ligi çok harika <3
Harikasın
Saiss geldi Besiktasim sampiyon olacak
Galatasaray şampiyon Allah'ın izniyle
İyi transfer yapacaklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?