Merhaba..Arda Turan'lar, Burak Yılmaz 'lar dan sıyrılıp artık Z kuşağı denilen yeni nesil genç futbolculardan oluşan A Millî Futbol Takımımız Uluslar ligi C grubunda 4 maçta 12 puan toplayıp, üstelik hiç gol yemeyerek dikkatleri üzerine çekmeyi ve kanaatimce milli takımdan umudunu yitirmiş futbolseverleri yeniden heyecanlandırmayı başardı..Kolej takımı havasını yakalayan milli takımımız antrenmanlarla beraber yoga da yaparak maçlara hazırlanıyorlarmış. Çok hoşuma gitti bu durum. 😊Peki sence A Milli Takımın maçlara yoga yaparak hazırlamasının başarı da etkisi ne kadardır?
#funda 🧘⚽
Uluslar Ligi'nde 4 maçta 12 puan toplayan yeni nesil A Milli Takım, maçlara yoga ile hazırlanıyormuş. Sence etkisi ne kadardır?
Yav Allah aşkına uyuyarak hazırlansalar bu gruptan lider çıkarlar. Başarısız olduğumuz için bu takımlarla oynuyoruz zaten. Büyütmeyin şu boş beleş turnuvayı. Çok iyi olsak 20 senedir bir dünya kupasına giderdik. Sokaktan adam toplasam faroe adalarıyla berabere kalırız.
Kolej havası ordaki anahtar kelime. Faroe adaları luksemburg litvanya üçü arasinda karma takım cikarsa caykur rizeyi dahi yememez. Kendimizi avutuyoruz. Bir de buyutuyoruz yok yogaymis yok kolej havasiymis falan filan. Sadece Hakan Çalhanoğlu nun değeri üç milli takimdan fazladir.
Ben bunu başarılı olarak görmüyorum Çünkü jeli yine düşmüş birtakım Türkiye milli takımı Keşke a liginde olsaydık aynı sonuçları alsaydık diye düşünüyorum ama inşallah daha iyi olacağımızı düşünüyorum bakalım
Kolay rakiplere karşı maç kazandılar tebrik ederim ama inanılmaz çok güzel bir şey yapmadılar gördük gecen yıl bu oyuncular c ligine düşürdü bu oyuncular Avrupa kupası grupların da 0 puanla geldi
Milli takımımızın başarısını tamamen yoga ve meditasyona bağlamak biraz yanlış olur. Başarılarının ardında umutlu bir taraftar ve rakip tarafın göçsüz olmalarına bağlıyorum.
Bir çoğu dünyanın en iyi kulüplerinde oynuyor. Bir de karşıdaki rakiplerine bak, bunlara karşı mağlup olurlarsa zaten formayı çıkarıp çıplak oynasınlar. En kötü Uluslar Ligi gruplarından birindeyiz
valla başarıyı yermem yalnız abartılacak kadar da iyi değiliz. bu grup öyle zor mor bir grup da değil. burnumuz havaya kalkınca üzülerek dönüyoruz temkinli olmak iyidir.
Yoga ile olucak olsaydı Nepal ve Bhutan ülkelerininin milli takımları şaha kalkardı😅 dünya kupasında görürdük😅 malum orijinal Tibet Budizmi ve yoga onların.
Yoganın nesi kötü? Her şeye saygı duyun. Hepsi huzur bulma yöntemidir. Ona buna karşı çıkmayın hemen. Kendiniz yapmıyorsanız da başkasını eleştirmeyin.
Ben mahalleden takım çıkarsam şu Luksemburg, Litvanya ve Faroe adalarindan 4 macta minimum 10 puan aliriz. Hem de maclara sigara içerek hazırlanıyoruz.
Ne yaptılar bilmem ama etkisi pek olmamış anlaşılan. Kaçan gol pozisyonunun haddi hesabı yok. Maçları kazanmaları iyi ama skorlar rakibin durumuna göre az, mücadelecilik her oyuncumuzda aynı derecede değil gibi hissettim.
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Uluslar Ligi'nde 4 maçta 12 puan toplayan yeni nesil A Milli Takım, maçlara yoga ile hazırlanıyormuş. Sence etkisi ne kadardır?