Nefret ederim yavaş yürümekten ve hızlı yürürüm. Yolda sanki sahil kenarında yürüyormuş gibi yürüyenlere de ayar oluyorum. Bi de tam kaldırmın ortasından yürümezler mi🤦♀️ üstüne sen geçmek istersin ama inat gibi önüne gelirler 😬😬yazarken bile gerildim yemin ederim 😂😂
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılhızlı hızlı çabuk çabuk :D
aslında yerine göre mesela önüm boş ise hızlı giderim
yolda kimse yoksa veya insanlar seyrekse arkamda da kimse yoksa yolda genişse yavaş yavaşta giderim
bazen önü boş yol küçük olduğu halde kağnı gibi gidenler var sinir olurum onlara
ne yol verirler ne de hızlı giderler11 Yorumla
+1 yılHızlı yürüyorum.. Kimse bana yetişemez. :D Bana ayak uyduramayanlarla aynı hıza düşersem psikolojim bozuluyor. Ama ne yapayım kardeşim, bacaklarım uzun. :D
00 Yorumla
+1 yılBu konuyu tam adamına sordunuz. 😅
Benim bir bacak boyumla atacağım adımı saniyede daha hızlı bir süratla atan yakın bir arkadaşım var. Bu bacak uzun olmasa hayatta yetişemem kendisine. 😂
Hızlı insanlara göre yavaş yürüyorum. Nasıl hızlı hızlı yürüyor insanlar, şaşarım ya.13 Yorumla- +1 yıl
Hızlı insanlara göre yavaşım ama lütfen. Yavaş yavaş da yürümem penguen gibi. Etrafta çita çok maşallah. 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Spor konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHızlı yürüyorum
10 Yorumla
+1 yılBen istemsizce aşırı hızlı yürüyorum, genelde uyanamayıp bir yerlere geç kaldığım için çok öncesinden kalma bir alışkanlık. Arkadaşlarımla gezerken hep en önde oluyorum ama cidden olmuyor yavaşlayamıyorum, kızıp duruyorlar sonra onların koluna girince bir ritim tutabiliyorum. Beni tek salınca sıkıntı.😂🤷♀️
12 Yorumla- +1 yıl
Sorma sorma djfj
+1 yılCanım nasıl isterse öyle yürürüm.
Bazen arkamdaki insanları uyuz etmek için yavaş yavaş yürüdüğüm oluyor.
Bazende önümdeki insanlara trip atmak için hızlı hızlı yürüyorum.
Öyle belli olmuyor yürüme hızım djdjfjf.13 Yorumla- +1 yıl
Normal değilim djfkfk
Çok hızlı yürürüm. Bu yüzden ailem ve arkadaşlarım çok sitem ediyor 😅 Ben yapı olarak fazla hareketliyim. Gün içine birden fazla iş sığdırdığım için de alışmışım her işi hızlı hızlı yapmaya. 😅
11 YorumlaSpor konusunda 379 cevap paylaştı. Eğer mesai saatlerindeysem hızlı yürürüm. Ama sigara içmek için dışarı çıkmışsam yavaş yavaş yürüyebilirim. Ama çok yavaş yürüyünce de insan yoruluyor o da var.
11 Yorumla
+1 yılHızlı yüruyorum ama yakın çevrem hep aşırı uzun boylu öyle oldugu için onlar yavaş yuruse bile ben yavaşmışım gibi oluyor
11 Yorumla
+1 yılTek başıma yürüyorsam biraz hızlı oluyor istemsizce. Yanımda biri varsa ona ayak uyduruyorum
10 Yorumla
+1 yılArkamdan atlı kovalıyorcasına yürürüm... birinin benimle beraber yuruyebilmesi koşmasi lazim bir de bacak boyu kisaysa 🤦🏻♀️😂
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılHızlıyım önümde uyuz uyuz yürüyenlerin bi tarafına parmak atasım geliyor hızlı yürü lağn diye bak gör nasıl hızlanıyor kdjgfkslwwçic
11 Yorumla
+1 yılEğer biryere yetişmem gerekiyorsa evet,
Ama normal , gezinti yürüyüşü yapıyorsam hayır yavaş yürürüm..12 Yorumla- +1 yıl
Yani ,😊
+1 yılAşkım çok hızlı yürüyorum markete gidiş geliş süremden bellidir😄 yanımda biri varsa o kadar çok değil ama biraz frenliyorum
11 Yorumla
+1 yılHizli yururum o yuzden babam benimle yurumekten nefret eder
11 Yorumla
u +1 yılHiç belli olmaz ruh halime göre değişir. Bazen hızlı bazen özellikle uskudar sahilde yavaş yürürüm.
12 Yorumla- +1 yıl
Hatırlatmak zorunda mısın?😢 guzelim mekan daha doğrusu ülke bu durumda..
+1 yılHızlı yürüyorum , mıy mıy sallana sallana gidenleri sevmem 🤦🏻♀️
12 Yorumla- +1 yıl
Haha 😅
+1 yılHızlı, sallanmam öyle hiç. Bir nevi spor gözüyle bakıyorum olaya 😀
11 YorumlaDuruma göre. Keyfine dışarı çıktıysam yavaş ama benim yavaşım da diğerlerine göre hala hızlı 🥴
11 Yorumla
+1 yılNiye hepiniz hızlı yürüyorsunuz? Herkes bu kadar hızlı yürüyorsa bu yoldakiler kim?
11 YorumlaSpor konusunda 488 cevap paylaştı. Elimde olmadan her konu da hızlıyım yürüyüş, yemek yemek, sigara içmek, temizlik vs vs
12 Yorumla
+1 yılKulaklık varsa kulağında çok hızlı yürürüm
Biri takip etse kaybolurum o kadar 😅12 Yorumla- +1 yıl
😅😂
Hızlı yürürüm her zaman yavaş yürüyorsa önümdeki gıcık olurumm
12 Yorumla
+1 yılÇok hızlı yürüyorum. Neden aklına bunu sormak geldi 😄
11 YorumlaTek başıma yürürken hızlı, eşim ile yürürsem geride kalıyorum bazen 😂
13 Yorumlagenelde geç kaldıgım için ya da bi yerlere takılıp fazla zaman harcadıgım için hızlı ajs
13 Yorumla
+1 yılStabil hızda yürürüm. Acelem yok hiç bir şeye 😄
11 Yorumla
+1 yılYerine göre hızlı veya yavaş yürürüm, mıy mıy yürüyen insanları da sevmem açıkçası.
11 Yorumla
+1 yılYolda orta halde yürürüm ne hızlı ne yavaş. Tam kıvamında
11 YorumlaÇok yavaş yürürüm. Acelem veya acil bir durum olmadığı sürece değişmez bu durum.
12 Yorumla
+1 yılArkamdan kovalayan var gibi yürüyorum. Öylesine gezintiye çıktığımda bile işim varmış gibi hızlıyım.
11 YorumlaÇok yavaş yetismiyorum hiç bir şeye. Isdede öyleyim çok yavasim
11 Yorumla
+1 yılHızlı yürüyorum ve yavaş yürüyen insanlara tahammül edemiyorum ölmezsin hızlan biraz
13 Yorumla- +1 yıl
Ups sadece çelme takmak yeterli olur😂
+1 yılYavaş yürüyeni gördükçe uyuz oluyorum o kişiyi geride bırakasım geliyor o derece
13 Yorumla- +1 yıl
Peki ya sen
- +1 yıl
Iyi iyi güzel😂
- Spor konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılTempolu yürürüm hatta annem bazen yavrum yavaş yürü sana yetişemiyorum diyor.
18 Yorumla- +1 yıl
Yazık 😂
- +1 yıl
Bir de demez mi yavrum sen uzun bacaklı olduğun için lütfen benim seviyemde yürü diye:)
- +1 yıl
Ee haklı kadın 😃
- +1 yıl
O zaman biz nasıl spor yapacağız:)) Orta yol bazen koluna girerek yürüyoruz. Bu sefer de garip bakışlar.
- +1 yıl
Sen tek yürü 😂
- +1 yıl
Çete savaşlarının ortasında güme gitmeyeyim de:)) Tek yürümek güzel tabi ki polislere denk gelip iyi görevler demek de :)
- +1 yıl
Ahaha gta
- +1 yıl
Welcome to Angara:))
+1 yılKulağımda müzikle yürürüm o nedenle belirli bir ritmim vardır genelde.
11 Yorumla
+1 yılçok hızlıyımdr hatta hamileyken benim buyuk kz komşuya gitmiş jet hızı mahalleyi turlamştım hamileydim. Mahallenin teyzeleri hala anlatr durur o gün bu kadn kesin bugun doğurur demişler😀
12 Yorumla- +1 yıl
kayboldu diye ödüm kopmuştu zaten hızlıyım tam gaz mahalleyi turlamştm vala
+1 yılNe hızlı ne yavaş yürürüm. Hızlı yürüyeni de yavaş yürüyeni de sevmem 😗
10 Yorumla
+1 yılHızlı yürürüm. Hatta arkadaşım adam dövmeye mi gidiyoruz diye takılmıştı bana :D
10 Yorumla- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKafa dağıtmak için çıktıysam yavaş yavaş. Normal zamanda hızlı
10 Yorumla
+1 yılOrta-yavaş arası yürüyorum acelem yoksa hızlı yürümem
10 Yorumla
+1 yılİşim yoksa yavaş bir yere yetişmem lazım sa ya da işim varsa hızlı
10 YorumlaHızlı yürüyorum milletin 3 adımı benim 1 adımım gibi lckvlbkclk
10 YorumlaYavaş değil, hızlı da değil, orta ama çok yavaş yürümekten hiç haz etmem, biraz tempo. 😃
10 YorumlaAşırı yavaş yürürüm hareket ederim ama genelde uyuzluğuna bilerek yapıyorum sjsj
10 Yorumla
+1 yılÇok hızlı yürüyorum, kendimi durdurmak istiyorum ama buna engel olamıyorum. Bu beni çok yoruyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Şunu mu aramıştınız: RoadRunner
- +1 yıl
Haha bu çok iyiydi 😂😂😂😂
Kovalayan da yok ama 😂😂
+1 yılHızlı yürürüm galiba çünkü kimle yürüsem genelde arkamda kalıyor 😀
11 YorumlaBir yere geç bile kalmış olsam koşmam hızlanmam yavaş hareket ederim herzaman 😂😂
11 Yorumla- Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel yürürüm gerekirse hızlı gerekirse yavaş kuyruk sallamayı Unutmadan kdjdjf
00 Yorumla
+1 yılAilecek hızlı yürüyoruz uçuyoruz resmen 😂
15 Yorumla- +1 yıl
:) evet
- +1 yıl
Alışkanlık işte evdeyken 5 dakikanın içinde kendimi 2 mahalle uzunluğu ötede bulurum Bi bakarım yoruldum yavaş yavas tin tın gidiyorum halbuki kendini neden yoruyorsun 😂
+1 yılHızlı yavaş yürüyenlere tahammülüm yok
11 Yorumla
+1 yılDaima hızlı adımlarım
11 YorumlaYavaş yürürüm salına salına
11 Yorumla
+1 yılHızıma yetişemiyorlar😃
11 Yorumla- Spor konusunda 692 cevap paylaştı.
u +1 yılBi yere yetişmiyorsam sallana sallana yürürüm 😅
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılTarz olarak seri biriyim.
11 Yorumla
+1 yılHızlı yürürüm genelde.
12 Yorumla
+1 yılKeyfim nasıl istiyorsa o an ona ayak uyduruyorum
11 Yorumla
+1 yılÖnce yavaş tempoda yürürüm sonra hızımı arttırırım
11 YorumlaNormal yürürüm iste ne bileyim ya😀
11 YorumlaHızlı yürüyorum, şu an 18745. adımımı attım
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHızlı yürürüm sanki bir yere kavuşacak gibi 😊
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa tamam bir yere acil kavuşman gerek o zaman anlarim da yürüyüş bile yapsam böyle hızlı yürürum yanımdaki insan yavaş yürüryorsa çekeceği oluyor benden 😂
Spor konusunda 989 cevap paylaştı. sanki koşar gibi yürüyorum bu durumdan rahatsızım
11 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne