Ben bu yavaş yürüyen sinir bozucu insanlardanım cçdçmcöfrk istedikleri gibi sinirlensinler umrumda değil

Ben bu yavaş yürüyen sinir bozucu insanlardanım cçdçmcöfrk istedikleri gibi sinirlensinler umrumda değil

İnsan unutmak istediğinde hızlanır hatta koşar, hatırlamak istediğinde yavaşlar hatta durur. Bende buna göre hareket ediyorum istemsizce. Bazen hızlı hızlı gidiyorum sanki düşüncelerim kovalıyormuş gibi. Bazen de neredeyse duruyorum zihnimin kalabalıklığı arasında bazı detayları anımsamaya çalışırken
Sanırım hızlı yürüyorum bi kaldırım üzerinde ilerlerken defalarca kez insanları sollamak zorunda kalıyorum nedense çoğu yavaş yürüyor bacaklarına taş bağlayıp üzerine de pantolon mu giyiyorlar anlamadım ki gerçekten sinir bozucu hele bide hem yavaş hemde babasının yolu gibi ortadan 3 4 kişi yürüyorlar ya deli oluyorum bide sohbet ediyorlar gamsız gamsız oturduğun zaman konuş kardeşim ya da konuşurken ayaklarında işlesin dilin kadar milletin işi gücü var be
Kaldırımda yürürken karşıdan gelen kişiye çarpmamak için yan dönüyorum ama bu ilk hamleyi onlar yapmıyor hele genç kızlar falan burnu havada ben niye yan dönüyorum o dönsün diyip serefsizl! k yapıyorlar keşke ölseler
Aaaaaaaaaaaaaaa bunu da hep ben yapıyorum ama ben hariç kimse yapmıyor dediğin gibi
Evet hiç sevmem! Ben hızlı ve yürürüm yavaş yürüyen insanları da birşekilde atlatmak için çaba gösteririm.!
Hele 2 tanesi birleşip baraj kurmuşsa ya sabır 😁😁
Cevap
34Cevap
Ben hızlı yürürüm her zaman.. yavaş yürümeyi de hiç sevmem.. hızlı hızlı gitmek daha iyi oluyor..
Ben aheste aheste yürüyorum napim acele edip işim yok gücüm yok.
güldüm bu soruya, ben 1.62 yim, kız kardeşim 1.77 :) o normal yürür, ben resmen yetişmek için koşarım :))))) yani boy fukarası olunca, hızlı yürürken bile normal yürüyor gibi oluyorum zaten ben :D tabii bu işin bu yanı. ama sizin söz ettiğiniz mıy mıylar farkındayım. mıy mıy konuşandan, yürüyenden ( yürümek de denmez ona), mıy mıy hareket edenden keyif almam.
hadi yavaş yürüyebilirsin anlarım da neden yolu tıkıyorsunuz be abicim 3 kişi yaylana yaylana got kadar yolda yürümek ne sağdan geçeyim diyorum olmuyor soldan geçeyim desem olmuyor çözümü tekme atmakta bulcam yakında
Sakinnn
sakinim balım😞
Bir yere gidiyorsam hızlı sayılabilecek tempoda yürürüm.
Geziyorsam sallanarak, keyfini çıkartarak yavaş yürürüm.
Spor amaçlı yürüyorsam koşu temposuna yakın bir hızda yürürüm.
Yürüyüşe çıkmışsam yavaş yavaş giderim sakin yerlere gidiyorum öyle olunca, ama yolda hızlı gidiyorum.
Hızlı yürürüm yavaş yürüyen insanlara bende gıcık kapiyorum birde sohbete kaptiriyorlar kendilerini yurusekmi yurumesek mi? Nefret ötesi
onumde biri aheste aheste yurudugu zaman sinir krizi gecirip oflayarak yanindan geciyorum. yavas yurumek isteyen ciksin sahile gitsin.
Sabahları uykudan zorla uyanıryorlse sanki ve bazen deli ediyorlar. Yolda yürürken hızlı yürürüm. Bazen arkadaşlar acelen mi var diye söylenirler. 😅
Petlanton da gibiyim her zaman diyorum.
Hızlı yürüyorum yaa hsjsj sevmiyom yavaş yürümeyi
Çok hızlı yürürüm arkadaşlarımda bana kızarlar hep 😂
Yürüyüş kontrolü yapmıyorum 😃 nasıl yürünüyorda öyle duruma göre değişiyor
Ben hızlı yürüyorum ama yanımda benimle yürüyeni kucaklayıp götürsem daha iyi olurdu 😃😄
Her an dayılara teyzelere uçan tekme atabilirim bu beni korkutuyor
off bu görsel benım iç sesimin feryadı ((: özellikle metroya binerken aheste aheste adım atıyorlar
Ben hızlı yürümüyorum onlar yavaş yürüyorlar..
Koşar gibi yürürüm
Yolda yürüyene bile sinirlenecek kadar psikolojileri nasıl bozuluyor bu insanların
Ben her zaman hızlı yürürüm.. yavaş yürüyenleri bende uyuz oluyorum önüme çıkıyor
ben normal yürüyorum da yanımdakiler yavaş bee diyorlar
Hızlı jdjdj Yürüdüğünde önümde yürüme
Her halükarda bana yetişirsin ki benim koşmam senin normal yürüyüşün olur jvjbklvovovlf
https://giphy.com/gifs/sad-UDD1PWeNwS1Co
Sulky sjjsjssh
Normalde sıkıntı yok ta acelem varsa ve önümdeki obezse veya çift olarak tüm yolu kapatıyorlarsa çok sinir bozabiliyor
Sokakta yürürken cidden birine dalıcam bu yüzden.
Ama çok hızlı yürüyorsunuz ne bu acele dgddg
Sadece yavaş yürüyorsan sorun değil de hem yavaş yürüyüp hemde arkadaşlarınla yolu kapıyorsan kdldkf sağlam küfür ediyorum öylelerine hahs
Arkadaşlarla yolu kapamak hmmm evet genelde biz yaparız ekstra olarak yolda düzgün yürüyemem sağ sol yaparım çok bu da çok sinirlerine dokunuyor jcjcjcuu
Bende yavaş yürüyene sinir oluyorum ben biraz daha hızlı yürüyorum
hızlı yürürüm yavaş yürüyen insanlardan nefret ederim
Her zaman hızlı yürürüm
Emin adımlarla yürürüm
ne yürümesi sürünüyoruz
Biraz hızlı daha dogrusu adımlarım büyük oluyor.
Hızlı ya
Ama çokta hızlı değil
Hızlı yürüyen birisiyimdir.
Yol kalabalık değilse yavaş yürürüm.
yürüyüşede karışmazlar heralde
normal hızda yürüdüğümü düşünüyorum
başkalarınin yavaş yürümesi benim sorunum değil
Yaya trafiği diye bişey var kuralları var
Hızlı hızlı😃
Genelde hızlı
Normal tempo
Değişiyor