Spor 1 dakika plank mı yoksa 100 yarım mekik mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. 1 dakika plank 100 yarım mekik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 1 dakika plank mı yoksa 100 yarım mekik mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. 1 dakika plank ama 3 dakika durabiliyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de 2-3 set halinde 5-6 dk durabiliyorum. Bir de o gün ki çalışmama bağlı olarak dayanıklığım da değişiyor. u Barış_LonelyForever +1 yıl Aynen özellikle ard arda yapınca o bölgeyi fazla geliştiriyor bu yüzden mekik yerine tercihim uzun süreli plank
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl İkisi de pek işe yaramaz jsjs süreyi ve sayıyı artttır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Senin için 10 saat plank yazıyorum o zaman Yorumla Ayzıiıttt +1 yıl 6 dk yeter bebeğim Yorumla Soran +1 yıl Tamam hocam, iyi forumlar Yorumla
Cenk_1992 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl İkside boş yağ yakımı istyorsan 15 dk koşu = bin mekik , ama sıkılaşmak istiyorsan yağ oranında düşükse mekik plank abdominal çalışabilirsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sıkılaşmak için sordum. Plankı 2 set yapıp yorgunluğa göre 50-60 yarım mekik çekiyorum Yorumla Cenk_1992 +1 yıl Tamam bende sana ikisini açıkladım Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla
Hylcim Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Yarım mekik yapmadınız heralde? Çok yakıyor.Net yarım mekik. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Mekik ve şınav 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
1 dakika plank ama 3 dakika durabiliyorum
Ben de 2-3 set halinde 5-6 dk durabiliyorum. Bir de o gün ki çalışmama bağlı olarak dayanıklığım da değişiyor.
Aynen özellikle ard arda yapınca o bölgeyi fazla geliştiriyor bu yüzden mekik yerine tercihim uzun süreli plank
İkisi de pek işe yaramaz jsjs süreyi ve sayıyı artttır
Senin için 10 saat plank yazıyorum o zaman
6 dk yeter bebeğim
Tamam hocam, iyi forumlar
İkside boş yağ yakımı istyorsan 15 dk koşu = bin mekik , ama sıkılaşmak istiyorsan yağ oranında düşükse mekik plank abdominal çalışabilirsin
Sıkılaşmak için sordum. Plankı 2 set yapıp yorgunluğa göre 50-60 yarım mekik çekiyorum
Tamam bende sana ikisini açıkladım
Tamam teşekkürler
Yarım mekik yapmadınız heralde? Çok yakıyor.
Net yarım mekik.
Mekik ve şınav
1 dakika plank az sanki.
Plank tabi ki
A seçeneği