Spor Bu sene Stephen Curry Nba şampiyonu olursa 4. yüzsüğünü takacak sizce Lebronu geçer mi? güneşlihava60 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl seks ;) Bu sene Stephen Curry Nba şampiyonu olursa 4. yüzsüğünü takacak sizce Lebronu geçer mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yüzüklerde LeBronu geçse bile NBA tarihinde geçemez ki adam Michael Jordan ile kıyaslanıyor. LeBronun şanssızlığı gittiği takımların kötü olmasıydı 0 1 Yorumla güneşlihava60 +1 yıl olmaz kimin yüzsüğü daha fazlaysa lider odur benim için ;) Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Geçer tabiki olleyyyy 1 2 Yorumla güneşlihava60 +1 yıl yeeeeh ;) Yorumla SucukluPatates +1 yıl Yeeh ne la Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Geçmesini çok istiyorum. <3 0 1 Yorumla güneşlihava60 +1 yıl seviyormusun curryi ;) Yorumla
ronaldo_66 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl İlk maçı Bostan aldı yanlız 0 10 Yorumla güneşlihava60 +1 yıl ilk maçı benim sayemde aldılar Yorumla ronaldo_66 +1 yıl Kaan Kural bundan 4 5 yıl önce Bostan önümüzde ki 10 yılı domine edecek demişti inanmamıştım. Başladılar dominasyona. Yorumla güneşlihava60 +1 yıl sayemde Yorumla ronaldo_66 +1 yıl Sen maça girip 3 lük falan mı attın ne senin sayende Yorumla güneşlihava60 +1 yıl iddaada golden stateye verdim vermeseydim. yenemiceklerdi Yorumla ronaldo_66 +1 yıl 20 sayı öndeydi Golden ordan maç vermişler mallar yaa Yorumla güneşlihava60 +1 yıl curry tek başına yeterli olmadı Yorumla ronaldo_66 +1 yıl Durant satmasaydı Goldeni 2 3 tane şampiyonlulları vardı Yorumla güneşlihava60 +1 yıl duran satmadı goldeni sakatlandığı için golden vurdu tekmeyi Yorumla ronaldo_66 +1 yıl Yok ya sakattı ama yatırım falan yaptı bir şehre sonra oranın takımına gitti Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 680 cevap paylaştı. gecemez bence ama bu yıl alamıcaklar gibi 0 2 Yorumla güneşlihava60 +1 yıl sen alcakmısın ;) Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Batının itleri alacağına doğunun itleri alsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yüzüklerde LeBronu geçse bile NBA tarihinde geçemez ki adam Michael Jordan ile kıyaslanıyor. LeBronun şanssızlığı gittiği takımların kötü olmasıydı
olmaz kimin yüzsüğü daha fazlaysa lider odur benim için ;)
Geçer tabiki olleyyyy
yeeeeh ;)
Yeeh ne la
Geçmesini çok istiyorum. <3
seviyormusun curryi ;)
İlk maçı Bostan aldı yanlız
ilk maçı benim sayemde aldılar
Kaan Kural bundan 4 5 yıl önce Bostan önümüzde ki 10 yılı domine edecek demişti inanmamıştım. Başladılar dominasyona.
sayemde
Sen maça girip 3 lük falan mı attın ne senin sayende
iddaada golden stateye verdim vermeseydim. yenemiceklerdi
20 sayı öndeydi Golden ordan maç vermişler mallar yaa
curry tek başına yeterli olmadı
Durant satmasaydı Goldeni 2 3 tane şampiyonlulları vardı
duran satmadı goldeni sakatlandığı için golden vurdu tekmeyi
Yok ya sakattı ama yatırım falan yaptı bir şehre sonra oranın takımına gitti
gecemez bence ama bu yıl alamıcaklar gibi
sen alcakmısın ;)
Batının itleri alacağına doğunun itleri alsın