Jorge Jesus: "Herkesin Fenerbahçe formasını gördüğü zaman ayağa kalkacağı birtakım yaratacağız."
#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Dışardan antrenör getirmekle bu işler ya tutarsacılık demektir. Oysa yapılması gereken; ülke futboluna öncelikle bir sistem koymak ve bu sisteme uygun bir şekilde oyuncu yetiştirmektir. Yani fabrika gibi üretmekten geçiyor iş.
Gökyüzündeki yıldızların sönmüş hallerini görürüz aslında biz, milyarlarca km uzaktan gelen ışık bize anca ulaşır-ki Türk futbolu da böyledir. Yıldızı sönen futbolculara milyon eurolar verip bizi o sene şampiyon yapsın isteriz. Sonra kulüpler borç batağına düşer!
Başa dönecek olursak, naçizane özellikle benim gibi hem alaylı hem de mektepli antrenörlere fırsat, yatırım verilmeli ki alt yapılar ve tesisleşme üstün noktalara ulaşsın. Bilimsel çalışmalardan bir haber nice pro lisanslı "hocalar" mevcut. Bu durumda yine "balık baştan kokarak" dışardan hazır hocalar ve futbolcular geliyor.
Türk toplumu olarak sabırsızlığımız futbolda da kendisini gösteriyor. Bakınız Almanya! 2. Dünya savaşından sonra (diğer konulara değinmeden) futbol anlamında senelerce emek ettiler. Nitekim aynı şeyi şu an Belçika yapmakta. Neyse uzatmayayım. 😅🙄
74 puanla nisanda sampiyonluk ilan eden ve adina siirler yazilan ersun yanal, bir sezon sonra ayni puanla 2. Oldugu icin yerden yere vurulan İsmail kartal. İsmail kartal konusunda fenerin bu ikinci hatasi oldu bence. Kartal geldikten sonra kolay yenilmeyen bir takim haline gelmişti fener. Jesus basarili olabilir mi? Kadrosu iyi oyuncularla dolu ve altyapisi fabrika gibi olan benfica da iyi isler yapmis olsa da bu Türkiye'de boyle değil. Jesus da kisa surede bunu anlayacak ve tazminati icin de ayri bir ucak tutarak bu ulkeyi terk edecek...
Kendini fenerbahçe'ye iyi kakalamış hemde 7 milyon yıllık ücrete! Tamam jorge jesus portezkiz kariyeri başarılı olan bir hoca ama halihazırda başarılı olan ismail kartal ile devam etmek varken jesus'a 7 milyon vermek bence hata. O paraya iyi bir golcü artı 3 tane daha kaliteli transfer yapılsaydı fenerbahçe çok iyi birtakım olurdu ama başkan jesus'da ısrar etti!
Hata mı değil mi ligin 10'uncu haftasından sonra belli olur...
İşte aradığım yorum. :) <3
Bu yorumu yapmak için futbolu çok iyi bilmeye gerek yok :D Fenerbahçe son 12 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik falan aldı ismail hocayla ve takımın en eksik bölgesi bana göre 9 numara, belki sert bir orta saha gustavo gibi ama daha genci ve bir kanat... Fenerbahçe'nin savunması falan baya iyidi.
Yok ya o galibiyetlerde şikedir şike :D
:D
İsmail kartalı çok arıcaklar buraya yazıyorum 😀
Buraya yazma yerleri yeni sildim..
:) :)
O zaman bir daha silersin 😀
Çık ulan dışarı :D
<3 <3
Teşekkür ederim 🌸❤️
Cevap
14Cevap
Jorge Jesus bence başarılı olabilir ama kadronun biraz değişmesi gerekiyor
portekız de hem benfıca ıle basarılı oldu.. hemde sportıng ıle. Suudı arabıstanda 1 sezonda kupa kazandı. sonra brezılyada flamengo ıle o kıtanın sampıyonlar lıgı ayarında olan lıbertadores kazandı yetmedı brezılya kupasını aldırdı flamengıya..
Isıne karısılmaz , arkasında durulursa. Fenerbahce de basarılı olacaktır.
@kahvesacliherif Yaptığın yorumları silinmeden önce okudum ve burada yorum yapıyorum... Öncelikle bana trabzonspor'lu demen bana komik geldi çünkü bunu daha önce galatasaray, beşiktaş ve trabzonspor'lular da bana yaptı! Hangisini eleştirsek hemen rakip takım taraftarı olduğumun yakıştırmalı yapıldı ama hiç birini ciddiye almıyorum! Fenerbahçe ilgi yorumumda ise o paraya iyi bir golcü ve artı üç tane daha iyi transfer diyorum, 7 milyon avroya 4 adam alsın demiyorum. Artı 7 milyon avroya iyi bir golcü alınmayacağını bende biliyorum ama mesela üstüne 4-5 milyon daha eklesen o golcüyü 11-12 milyon seviyelerine alabilirsin. Ve onun üstüne 8-10 milyon ekleyerek 2-3 tane daha fenerbahçe'nin ihtiyacı olduğu yerlere iyi transfer yapabilirsin. Ismail kartal'a gelince küçümsüyorsun ama adam lig'te 12 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik almış ve fenerbahçe'nin hedefi gelecek sene lig şampiyonluğu'ken neden macera aranır diye eleştiri yaptım! Sen son 20 senede en kariyerli hoca diye türkiye'ye gelmiş hoca diyorsun unutma ki bu ülkeye son 20 senede vicente del bosque, Frank rijkaard, Roberto mancini gibi bu adamdan daha kariyerli adamlar geldi ve hepsi kovulup gönderildi. Ben jesus kötü hoca falandır demiyorum ama hedef avrupa'da başarı değil ki, hedef lig şampiyonluğu ve fenerbahçe başkanı bile bu düşünce de sen avrupa'dan bahsediyorsun! Zaten jesus olsa bile fenerbahçe yüzde 90 şampiyonlar ligi ön elemesini geçemeyecek! O yüzden 7 milyon oraya verileceğine o paraya golcü alınsın dedim... Ve 7 milyona 4 oyuncu alabileceğini söylemedim, iyi oku yazdıklarımı!
Bu ülkeye Jorge Jesus gibiler mi geldi her zaman söylüyorum Fenerbahçe taraftarı hep aynı hatayı yapıyor bu kadar büyütmeyin gelen hocaları sonra ligin 10. haftasında kovuyorsunuz. Ben başarılı olacağını düşünmüyorum sezon sonu Ali Koç ile birlikte el ele giderler
Türkiye ' de bir futbol takımının başarılı olmasını siyaset belirliyor. Jorge Jesus ' a kalmış bir iş değil yani.
İsmail Kartalla devam edilmeliydi diyenler derhal kendine başka bir hobi edinsin. Bu adam Ersun Yanaldan aldığı hazır kadroyu şampiyon yapamayan birisi. Beşiktaş derbisinde bu takıma hoca olamayacığı zaten gösterdi. Ayrıca bu sitedekilerin kapasitesi jorge jesusu eleştirecek seviyede değil. Önce herkes kendini bi toplasın ve sakin olsun sene sonu görüşmek üzere
Umarım İsmail hocayı aratmaz ben Daum ve ziconun birleşimi olduğunu düşünüyorum kafa yapısı olarak başarı olur da bizde kupa yüzü görürüz.😂
Hayır değilim. Rangers taraftarıyım ben.
Hoş geldin İskender Büyük başarılı olur tabi en azından taktik bilen bir hoca istediği 3 4 oyuncuyu alsınlar 2023 yılı 💛💙 bizim yılımız olacak
Evet evet :D
Kutlamaya da İrlandaya geliriz
Burada dayak yersiniz. :D
Jorge Jesus uzun vadede başarılı olur bence ama hali hazırda zaten başarılı olan üstelik yerli olan İsmail Kartal varken böyle bir karar almak bana göre büyük bir yanlıştır.
Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe’nin sorunu teknik direktörde değil Transferle ile ilgili sorun var
ismail kartal seneye şampiyon yapardı ne diye teknik direktörü değistiriyonuz
Ben dedim bırakın ben başına geçeyim takımın. Ama dinlemediler.
Neymiş yaşım çok genç miş. Hadi be :D
Futbol öyle bir hale geldi ki
Sevindirmiyor
Kim naparsa yapsın
Olamaz dahada b*k olucak jesus ile birlikte Ali Koç da paket olucak olan yine bize olucak
Ya bı git ya desme yaramizi 😂😂
Bursa dan gol haberi mi var :D 2- 2 .. 2 -2 :d
Bak hâlâ
Japon makinesi başarılı olan
Fenerbahçe başarılı olur
İnşallah dedikleri gibi olur.
Olur
Olabilir 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?