2015-2016 sezonunda Fenerbahçe ile hedefine ulaşamamış , taraftarca çok eleştirilip oyuncularıyla sorun yaşadıktan sonra Aziz Yıldırım döneminde resmen yaka paça gönderilmişti.
Ali Koç futbolda kurumsallaşmayı hedefliyoruz Bielsa seviyesinde hoca getireceğiz dedi ve tabii ki marka değeri İtalya da bir köy takımıyla eş olan leş ligimize yabancı ve iyi hoca getirmek hayal gibi bir şeydi. Ali Koç haftalarca hoca konusunda taraftarı oyaladıktan sonra Vitor ile anlaştı. Hoca kampa yetişmedi. Transferler kampa yetişmedi.
Vitor un Çinde yaptıklarını taktir ettim. Oyun felsefesi esnek ve bana göre yeterli. Ama bu başkan ve oyuncularla başarılı olacağını düşünmüyorum. Ali Koç futbolun f sinden anlamayan bir başkan. Geçen sene çok çöp oyuncular alındı ve kadro kabarık. Hocanın oyun tarzına uygun transferler hala yapılmadı ve ligin başlamasına çok az zaman var.
Vítor Pereira yarım bıraktığı işi tamamlayıp Fenerbahçe'yi şampiyon yapabilir mi?
Disiplinli bir hoca takımdaki bazı ayrık onları da temizlendi. Ben bu senenin en iddialı takımı olarak Fenerbahce'yi görüyorum. Erol Bulut'u bile Volkan, Emre gibi adamlar yedi. Şimdi top tamamen Pereira da elinden geleni yapacaktır. Kadro şu an yeterli Fenerbahçe de ama bir kaç takviye olursa daha iyi olacaktır.
Aziz yıldırım döneminde daha iyi kadroyla şampiyon yapamamıştı! Bana göre başarısız olacak ve ali koç vitor pereira'yı getirerek ne kadar aciz durumda kaldığını bir kez daha görmüş aldık! Yanlız galatasaray'ın çöp kadrosuyla beşiktaş'ın transferde ki acizliğini de hesaba katarsak kötünün iyisi olarak şampiyon olabilir! :D
Fenerbahçe in işi zor.. Beklerde ciddi sorun var.. Ve transfer yapılmayacak gibi.. Çinde lig koşullarında iyi kadroya sahipti bursa bu beklerler santraforsuzlukla çok zor.. 3 lü defans oynatacaksa szalai dışındaki stoperlerlede çok zor.. Hele kanatta Caner oynarsa felaket... Orta sahada mesutun oynayacağını varsayaraak ozanın dalgalanmalar sorun zajk nasıl oynar.. Valencia sistemde nerede oynayacak bu formatın oyuncusumu.. Kadro 3 lü siteme uygun gözükmüyor.. Osayi tek kanatta defansif özelliği olmadan ne yapar.. Çok soru işareti var... Zor işi fenerbahçe in.. Mesutun takımı geri çekmesi muhtemel oynarsan bir türlü oynatmayan bir türlü duruımu var..
Yapamaz, bunun sebebi kötü teknik direktör olması değil ama, fenerin yönetim şekli çok sıkıntılı. Aziz Yıldırım zaten iyice içine etti yıllardır, Ali Koç'da sıvazlıyor.
hayır yapamaz tarihin en iyi kadrosunu şampiyon yapamadı mal
0
30 Yorumla
Soran
+1 yıl
o sezona en iyi kadro demek cahilliktir. Ezbere konuşmaktır. O zaman aurelio appiah tuncay anelka alex nobre varken neden şampiyon olmadık. Merkezinde josef/topal'a mecbur bırakan oyun kurucusuz bir takımdan bahsediyoruz Bir tane bağlantı sağlayacak orta sahası yoktu takımın. O dönem kane istenirken yönetimin ozan tufan aldırması da facia. Artık tarihin en iyi kadrosu goy goyunu bırakın. Sadece ezber böyle şeyler
ya karşında fatih terim gibi kupa avcısı adam varken bu çapsızın şampiyon yapacağına inanmak hayalcilik olur fenerbahçe de bu yüzden kaybediyor yıllardır iyi kadro kuruyor ama çapsız hocalar getiriyor hala ders almamışlar
yıllardır iyii kadro mu kuruyor? Asıl her sene fatih terim en iyi kadroyu kuruyor ama 3 yıldır oyun anlayışı geride kaldığından başarı elde edemiyor. Çok ezbere konuşuyorsunuz
@Kit_Fisto bjk belirli noktalara bir iki parlak oyuncu alıyorsa gs genel bakımdan kalite olarak bjk ye üstün kadrolara sahip oldu. Eğri oturup doğru konuşalım bence
orası bizi bağlamaz aldı mı aldı tarih isimlere bakar ne kadar oynadığına değil bundan 10 sene sonra falcao geldi balon çıktı diyececkler kimse sakattı oynayamadı demeyecek
ben de diyorum ki tek isimle veya 2 isimle tarihin en iyi kadrosu olunmaz denmez. Komple takım halindeki isimlerle çok iyi dersin. En az 6 yıldız tarihin en iyisi dersin.
ben hep teknik direktörün kaliteli olmasını savunmuşumdur topçuyu hoca oynatır fenerbahçe hep bu yüzden kaybetti aragonesten sonra bir tane dünya çapınca hoca getiremedi
löw mü çömezdi. İnternete yaz bakayım ne çıkıyor: Stuttgart ile geçirdiği 2 sezonda 1 Almanya Kupası kazanan Löw aynı zamanda da UEFA Kupa Galipleri Kupası'nda final oynama başarısı göstermiştir.
vitor hoca Portekiz'in en köklü ekiplerinden olan Porto'da 2 yıl geçiren Pereira, 92 maçta 2.26 puan ortalaması yakaladı. Başarılı hoca, Porto kariyerinde 4 kupa kazandı. Pereira'nın Porto'su; 2011/2012 ve ve 2012/2013'ü Portekiz Şampiyonu ve Portekiz Süper Kupa Şampiyonu olarak tamamladı. Avruya'ya Olimpiakos ile dönen Portekizli hoca, Yunanistan'da lig ve kupa şampiyonluğu yaşadı.
bak sanırım okuduğunu anlama problemin var. Ben sana vitor fatih terimden iyi demedim kariyer açısından. Benim sana söylediğim o kadrosunun tarihin en iyi kadrosu denmesinin ezbercilik olduğu aslında öyle olmadığıydı. Fatih terim nispeten hep Fenerbahçeden iyi kadro kurdurdu ama futbol anlayışı artık çağın gerisinde kaldı.3 yıldır elindeki kadroyu değerlendirmedi. Ki kadroları Fenerbahçe ye kıyasla daha kaliteliydi. Mesela vitor çinde vs 3 lü denedi ve çağa ayak uydurmaya modern futbolu yakalamaa çalışıyor. Terim ise psv maçında 3 lü denedi olmadı. Dediğim sadece bu.
dünya dönüyor futbol anlayışı değişiyor. İtalya bu yıl 3 lüyle takır takır ezdi geçti herkesi. Sadece 3 lüyü de kast etmiyorum terim eskiden başarı sağladığı oyun anlayışını kullanıyor ama insanlar artık ona tedbir aldı ve işlemiyor bunu anlatıyorum. Dediklerimi anladın mı
Gerçek gizli olmayan hesabımı bilsen böyle yazmazdın. Ben Fenerbahçe üzerinden algı yapmıyorum. Eksikleri görüp eleştiriyorum. Yıllardır bunu yapmadığımızdan başarı yok anlayın artık bunu
olsun millete malzeme verme kadro çok iyi sağlam 1 forvet ile ortalığı duman edeceğiz seneye şampiyonalar ligin de Fener chelsea maçını da seninle Londra da s bridge izleyeceğiz
herhalde sitede benden koyu Fenerbahçelisi yoktur. Yıllardır takip ederim.7 sülalemde gs lidir sadece ben yürekten Fenerbahçeliyim. Uzun zamandır izliyorum şunu gördüm. Bizim eleştiri kültürümüz yok. Mesela en en en basitinden Ali Koç şu tarihte hoca alacağız dedi dediği tarihten günler sonra hocayı açıkladı. Eğer vitor daha önce çalıştırmış olmasa gelir miydi takıma. Nerdeyse hocasız kalıyorduk. Viz sustuk sabrettik başka takım ollsa eleştirir taraftarlığını gösterir biz anca susalım. Bu takım yıllardır forvet sıkıntısı çekiyor. şu an as forvetimiz samatta insanlarda çıt yok. Bu takımda sağ sol bek tempolu atlet kanat , forvet eksiği var kimse de gidip tek laf etmiyor. Hiç de yeterli kadromuz yok ama her yıl kendimizi böyle avutarak şampiyon olamıyoruz.
Allah aşkına sağ bekin yok , sadece nazımla olmaz, sol beke caner oynatan afedersin aptaldır. Boş orta açıp 5 asist yapıyorsa 10 tane yediriyor. Kanatların desen atletik kanatlara ihtiyacın var.1 tane bağlantılı orta sahan var mı takımda? Ya forvet? Bnlar kapma yetişmedi, alınacak mı o da belli değil. Ne kadar kaldı lige. Bu adamlara hoca lig başladığında oyun felsefesini yerleştirene kadar 50 kere linç yiyecekler. Mesela şimdi maçta mesut bitik oynuyor vitor hoca bunu keserse taraftar tepki göstermeyecek mi? Taraftar hocanın yanında değil , en azından bir kısmı. Hal böyleyken nasıl şampiyon olacak takım
ne kadar dar açılı düşünce. Ölüsü yeter ne demek. Bir insanın performansı düşmüşse düşmüştür. Bu kadar basit ve net. Bu anlayış vasatseverlik anlayışıdır. Yıllardır başarı sağlamamamızın temel nedeni olan anlayıştır. Zahaviye para vermeye kıyamadı yönetim
ne kadar tammışız gördün mü bu maç. Hani ölüsü yetiyordu mesutun. Tek forvete dağıtıyorduk takımları. Yazdığım , eleştirdiğim şeyler acı ama gerçek. Taraftar olarak bunun farkında değiliz uzun zamandır