Vítor Pereira yarım bıraktığı işi tamamlayıp Fenerbahçe'yi şampiyon yapabilir mi?

2015-2016 sezonunda Fenerbahçe ile hedefine ulaşamamış , taraftarca çok eleştirilip oyuncularıyla sorun yaşadıktan sonra Aziz Yıldırım döneminde resmen yaka paça gönderilmişti.

Ali Koç futbolda kurumsallaşmayı hedefliyoruz Bielsa seviyesinde hoca getireceğiz dedi ve tabii ki marka değeri İtalya da bir köy takımıyla eş olan leş ligimize yabancı ve iyi hoca getirmek hayal gibi bir şeydi. Ali Koç haftalarca hoca konusunda taraftarı oyaladıktan sonra Vitor ile anlaştı. Hoca kampa yetişmedi. Transferler kampa yetişmedi.

Vitor un Çinde yaptıklarını taktir ettim. Oyun felsefesi esnek ve bana göre yeterli. Ama bu başkan ve oyuncularla başarılı olacağını düşünmüyorum. Ali Koç futbolun f sinden anlamayan bir başkan. Geçen sene çok çöp oyuncular alındı ve kadro kabarık. Hocanın oyun tarzına uygun transferler hala yapılmadı ve ligin başlamasına çok az zaman var.
Vítor Pereira yarım bıraktığı işi tamamlayıp Fenerbahçeyi şampiyon yapabilir mi?
Vítor Pereira yarım bıraktığı işi tamamlayıp Fenerbahçe'yi şampiyon yapabilir mi?