Maç yapsalar hangisi kazanır? İkisinin güçleri eşit gibi ama ben Arjantin kadro farkından yener diyorum. Sizce hangisi kazanır?
Arjantin Milli Takımı
İsviçre Milli Takımı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabi ki arjantin milli takımı kazanır! Isviçre kim ya? Adamlar son 8-10 yılda çıkış yaptı ve hemen hemen bütün turnuvalara katıldı diye arjantin'den daha güçlü demek futbol bilgisizliği olur...
Bence Arjantin Portekiz'i de yener
Arjantin milli takımı daha güçlü. İsviçre milli takımı büyük ülkelere karşı henüz nasıl organizasyon yapacağını kestiremiyor. Yani kısacası ''evde ki hesap çarşıya uymuyor'' Arjantin senelerin tecrübeli ülkesi. Kolay kolay mağlup olmayacaktır.
İnanamıyorum yine eig almışım...
Sana telefon alacam hav hav havv..
Hav hav hav 😂 al sevinirim
www.youtube.com/watch
Japonya hepsini yenecek :)
Japonya 2022 dünya kupasında bile yok 😂
Ama youtube de tsubasa var :D
Tsubasa izlemedim hiç
Cevap
8Cevap
Arjantin
Burada Arjantin alır diyenlere geçen seneki Avrupa Şampiyonası'nda İsviçre Fransa'yı yenebilir mi diye sorsan dalga geçerlerdi. Sonuç?
Ama öyle... Tek maç özelinde bakılmaz.. Makedonya da şampiyonu yendi
@fawkess98 Arjantin de az kalsın Fransa'yı eleyecekti 2018'de son dakika golü kaçmasaydı
Fifa dünya sıralamasında ilk beşe girmiş, kadrolarında dünyanın en iyi futbolcularından olan Messi, Di Maria ve Lautaro Martinez'li bir takımla İsviçreyi mi kıyaslıyorsun?
Haklısın. Arjantin Türkiyeyi de yener değil mi?
@gencoyn-135 Soru mu bu? Tabi Arjantin kazanır.
Arjantin alır, İsviçre'de Shaqiri dışında iyi topçu yok.
Seferoviç?
zaman dilimi her ne olursa olsun Arjantin hep üstündür ve üstün kalacaktır
Arjantin tecrübesi yeter.
Messi
Arjantin
Arjantin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?