Spor Erkekte biraz kol kası olmalı mı? Siyah-üzüm Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Erkekte kol kası arar mısınız? Güncellemeler+1 yıl Evet gelsin yorumlar? Güncellemeler+1 yıl Güncel Erkekte biraz kol kası olmalı mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Hem kadında hem erkekte fit olmak avantajdır her zaman 1 3 Yorumla Siyah-üzüm +1 yıl Kadında kol kası? 🙄🤔 u Barış_LonelyForever +1 yıl Fit demek bütün vücudunun sıkılaşması demek, ince beş ve aşırı yüksek yağ oranlarının olmaması yani u Barış_LonelyForever +1 yıl ''İnce bel''
MuscleKing_T Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Sadece kol değil gerekli tüm bölgelerde kas olmalı.. 0 2 Yorumla Siyah-üzüm +1 yıl Nereler o gerekli yerler Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Tüm bölgeler Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Olmalı tabiki, erkek dediğin biraz kaslı gösterişli olmalı 1 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Gerek yok ne işe yarayacak ki sanki 1 3 Yorumla Siyah-üzüm +1 yıl Güç ✌️💪 Yorumla Siyah-üzüm +1 yıl Benden biraz farkı olmalı erkek ya hani Yorumla emreJ +1 yıl O kadar olur abartı olmamali Yorumla
K-POPFANISEVDA Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence olmalı 2 2 Yorumla Siyah-üzüm +1 yıl Neden peki? Yorumla K-POPFANISEVDA +1 yıl Çünkü güçlü ve çekici oluyorlar Yorumla
00zade Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Tabiki olmalı mesela benim gibi 🤪🤪 ama göğüs omuz da olmalıı 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Nerde kullanacağınıza bağlı o kasları 0 4 Yorumla Siyah-üzüm +1 yıl Yatakta işe yarar Yorumla psicoach +1 yıl Hmmm yatakta halter çalışsın diyorsun erkeğim Yorumla Siyah-üzüm +1 yıl Evirip çevirmesi gerek sonuçta Yorumla psicoach +1 yıl Evirip çevşrmeyrcekse neden giriyor senin koynuna Yorumla
Blaackk35 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Aşırı değil ama ortalama kas olmalı doğalsa 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl bence olmalı, zargana gibi geziyor çoğu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yatakta kullanmak için lazım 0 2 Yorumla Siyah-üzüm +1 yıl Yatakta nasıl kullanılıyor ne işe yarayacak anlayamadım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatım sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hem kadında hem erkekte fit olmak avantajdır her zaman
Kadında kol kası? 🙄🤔
Fit demek bütün vücudunun sıkılaşması demek, ince beş ve aşırı yüksek yağ oranlarının olmaması yani
''İnce bel''
Sadece kol değil gerekli tüm bölgelerde kas olmalı..
Nereler o gerekli yerler
Tüm bölgeler
Olmalı tabiki, erkek dediğin biraz kaslı gösterişli olmalı
Gerek yok ne işe yarayacak ki sanki
Güç ✌️💪
Benden biraz farkı olmalı erkek ya hani
O kadar olur abartı olmamali
Tabii ki olmalı, kıyma yapcam.
Bence olmalı
Neden peki?
Çünkü güçlü ve çekici oluyorlar
Tabiki olmalı mesela benim gibi 🤪🤪 ama göğüs omuz da olmalıı
Nerde kullanacağınıza bağlı o kasları
Yatakta işe yarar
Hmmm yatakta halter çalışsın diyorsun erkeğim
Evirip çevirmesi gerek sonuçta
Evirip çevşrmeyrcekse neden giriyor senin koynuna
Aşırı değil ama ortalama kas olmalı doğalsa
bence olmalı, zargana gibi geziyor çoğu.
Tabi olmalı, boşuna çalışmıyoruz ✌️
Olmalı
Olsun
Yatakta kullanmak için lazım
Yatakta nasıl kullanılıyor ne işe yarayacak anlayamadım?
Anlatım sana