Bu kızların kılsız fentezisi yüzden psikolojim bozulmuştu şimdi dipcik gibiyim. Bakımlı olduktak sonra kol sakal bacak göbek falan bence itici olmaz. (Ek bilgi bikini bölgesindeki kıllar ziletle kazınmamışı makbuldur. Belli çok kısa olmayacak seviyeye kadar kesile bilir kısaca nedeni ise koruyor terdir bakteriyer korumadır falan.) Yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir araştırma var ~30 yaş civarlarında kıllı erkek isteği çıkıyor tam anlatamasam da araştırma ile bula bilirsiniz ben bulursam link atarım.
Bu zamana kadar hiç dikkat etmemiştim bana itici de gelmiyordu ama sen sorduğun için gözüm bir miktar takıldı. 😅 Fotoğraflara baktığımda gayet normal duruyorsun 🙂
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence de normal ya erkeğin kolu süt gibi olmamalı, tesellim :D :D
@Lütfetmedinizefenim Ben @utu-masasi 'nın birçok paylaşımına görüş bırakıyorum çünkü kendisini ve paylaşımlarını seviyorum ama derdim kimseye yürümek değil hele ki böyle bir platform üzerinden :D
Of şimdi bir şey diycem de neyse itici falan banane herkesin kendi kılı isterse uzatsin örük örsün nasıl mutluysa öyle davranabilir, burada yok itici yok o bu diyenler normal hayataki hijeninizi en iyi biz biliyoruz diyeceklerim bu kadar.
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten kol kılları anajen fazlı olmadıkları için belli bir yere kadar uzayabiliyorlar. Maks bu kadar :D
Şu an linç yiyeceğime eminim ama ben kadındaki aşırı ve koyu renkte olmayan kol kıllarını da itici bulmuyorum. Erkeklerde de aynı şekilde aşırı olmadığı sürece itici gelmiyor. Ama bazısı kıldan kolu görünmüyor onlar hoş değil😅
Sen hiç Veet gibi reklamlarda oynayan erkek model gördün mü? Vücut kıllarıyla alakalı ne kadar reklam ve ürün varsa hepsi kadınlar üzerinden tanıtılıyor. Sadece bu bile, dünyadaki herkesin erkekteki belli bir ölçüye kadar kılı normal saydığı anlamına geliyor. Ama kadında azıcık varsa itici gösteriliyor.
Yeterince toplumsal baskiyi saglarsak ki ben bunda elimden geleni yapicam erkekler de veet reklaminda boy gostericek😂yok oyle biz her ay yolunmus tavuga donerken sizin killarla ozgurce gezmek😂💪