Hastayken spor yapmanın vücuda bir zararı olur mu?

Varmış kanka ya ben duramıyorum gidiyorum ama baya sıkıntılıymış vücut bir yandan hastalıkla savaşırken sende spor yaptığın zaman iyice zorluyormuşsun ve gelişimden çok gerileme oluyormuş
Kanka youtube'da aradım baktığım bütün kanallar hocalar zararlı olduğunu söylüyordu araştırmaları incelemedim ama güvendiğim hocaların tavsiyeleri ile bu kanıya vardım
Bağışıklık daha da düşebilir. Dinlenmek mantıklı.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hasta birinin dinlenip istirahat ederek vücudunun direncini daha fazla kırmadan iyileşmeyi beklemesi en sağlıklı olanıdır. Vücut daha fazla bitkin düşerse hastalık ilerler iyileşme süresi uzar. Bunu şu şekilde ayrıştırabilirim. Fazla ağrı halsizlik kas ağrısı yoksa kişi kendini dinç hissediyorsa hafif bir tempoda sporunu bırakmadan sürdürebilir.
Hastayken yaptığım çok oldu ama verim alamadım pek.
Toksik atarz
Hastayken spor kesinlikle yapılmamalı. En basitinden hasta o kişi spor salonu aletler ortak kullanım kişiden onlarca yüzlerce kişiye bulaşacak. Aşırı halsiz değilse eğer kişi spor yapmalı ama ortaya yakın bir tempoda o da zorlama yapmamalı ve salonda değil evinde yapmalı çünkü tamamen iyileşmesi yine başkalarına bulaştırabilir hasta edebilir.
Kanka hastalığım geçiyo benim dkdkdkdkkd
Çok verimli olmasa da vücut hangi ağrıyı öne çıkaracağını şaşırıyo 😄
Hastalığı yenmek adına daha çok yapar ve terlerim. Ben biraz deliyimdir. 😃
En güzeli 😅
Evet hastayken performans düşebilir ve bağışıklık zayıf olduğu için iyileşme hızı yavaşlayabilir, ama ne kadar hasta olunduğuna göre değişir bence
Vücut direnciniz daha çok düşer sonra hiç iyileşemezsiniz
Vücut o an hastalıkla savaşırken bir de kas üretmek, yağ yakmak için çalışırsa büyük sıkıntı.
Olur bence.. vücudun yenilenme süreci lazım. hasta iken nasıl toparlasın kaslar
Kalan son enerjini spora harcamak mantıksız geliyor.
Hastayken enerji, hal, güç olmuyor.
Sağlık açısından da doğru olmayabilir.
Yapamazsın ki yorulursun
Sanmam ya belkide insan kendini daha dinç hisseder
Olmaz
Faydası olur bence daha dinç olursun
Bence yapma
Sanmıyorum.
Olmaz
Olur bnce
En İyi Erkek Görüşü