bende transonlu olmadigim halde trambzon sporu tuttum. o zamanlar bizim takim berabatti ( besiktas) isyan olarak. ha simdi sorarsam "miami heats " tutuyorum 😌
anladım trabzonspor şampiyonluk baya etkilemiş belliki eğer futbol ile aranız pek yoksa trabzonsporu tutmak istemeniz normal yani ben galatasaraylıyım mesela ben de beğeni trabzonspor törenini fakat tutmak istemedim şampiyon olmalarına sevindim bayadır direkten dönüyolardı. En sonunda oldular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
927Normal değil sen Galatasaraylısın.
Galatasaraylı değilim ama uefa kupasını kazandi diye galatasaraylı olmak istiyorum demekle aynı şey.
Uzak olsun ölümüne siyah beyaz <3
Vay bee
bende transonlu olmadigim halde trambzon sporu tuttum. o zamanlar bizim takim berabatti ( besiktas) isyan olarak. ha simdi sorarsam "miami heats " tutuyorum 😌
Güzelll
İyi gün taraftarı
Kanka senin ne tuttuğun belli değil😃
anladım trabzonspor şampiyonluk baya etkilemiş belliki eğer futbol ile aranız pek yoksa trabzonsporu tutmak istemeniz normal yani ben galatasaraylıyım mesela ben de beğeni trabzonspor törenini fakat tutmak istemedim şampiyon olmalarına sevindim bayadır direkten dönüyolardı. En sonunda oldular
Diger takimlarida bir gorseydin keske fener haric onun nasil bir sey oldugunu fenerliler bile unutmustur cunku😂🤣
O zaman Rakibiz Seninle 😅 Çünkü Ben De BJK Beşiktaşlıyim @birsuskuncicek sence vs atsa hangisi kazanır Beşiktaş 🆚 Trabzonspor
Ben Trabzonluyum ama Trabzonlu olmayıp Trabzonsporlu o kadar çok arkadaşım var ki normal herhalde 😄😂
O istek arada bana da geliyor ama Fenerbahçeliyim djdjjd
Normal ne alaka herkes özgür istediği takımı tutmakta
ha uşak ha ha ha :D :D
hadi horon tepek o zaman :D
Tepek
:D :D
Helal. Gayet normal. Doğru yolda gidiyorsun ❤️💙
Dimi ya😁
Öyle ya 😄 Seni renklerimize bağlayalım artık
İcinde trabzon kanı taşıyorsun hayırlı olsun. Trabzonspor icin gurur verici bir gelişme :)
Herkesin kendi hür irdaesi isteyen istediğini tutabilir
Tutabilirsin ne olacak
Normal. ben takım tutmuyorum
Normal durum kardeşim.
Benim arkadasımda öyle
boş ver Türk ligini gel Premier lig izleyelim
Olur
Sürekli şaibelerle dolu bir lig izlenir mi be 😀
Izlenir
İzlenmez ya ben yıllarca izledim ama bıraktım artık
Herkesin kendi iradesi
Ts taraftarı her yerde var.