Görücü usulü Babamın ortağının oğluyla evleniyorum. Ailenin durumu çok iyi ve saygın bi aileler diye babam bu evliliği istedi çocuk Trabzonlu ve ailesi baya muhafazakarlar ilerde sıkıntı yaşar mıyım acaba biz batılı modern bi aileyiz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
batılı modernsen muhafazakar ailede öyle seni açık giyinerek veya gece vakti dışarı salmazlar onu bil de (haklı olarak bu arada bende trabzonluyum)
Neresindensin
merkez ve akçaabat
Tonyalı 😂
tonyalı da iyidir de laz olur kızdırma sakın yaratıcı sövüyolar asdasd
Trabzonlular insan değildir. Medeniyet yoksunu, sığ bir toplum. Hepsi mi? Evet hepsi.
doğru konuş kaç tanemizi tanıyosun da konuşuyosun
Seni, senden kaç tane varsa sülalenizi... tanıyorum.
he olm he sen nereliysen bende aynı şekilde seni o zaman sen kimsin de kalkmış bütün bi şehre insan değil diyosun ayrıca eğer ki sövüyorsan aynısı sana ve senin sülalene.
Fenerlimisin 😂
Tamam canım hadi uza. Daha fazla muhattap olmak istemiyorum onursuz şehrin onursuz insanıyla.
ah ulan bi elime düşseydin ben sende ne onur ne yürüyecek vücut bırakırdım ya neyse.
Hayır değilim. Mesele takım meselesi değil. Bunların en iyisi benim orada üniversitede okuyan arkadaşımın kız arkadaşına meydan ortasında laf atıp arkadaşımı bıçakladı. Üstüne de trabzonluyuz biz diye çevre esnafı dövdü. Bunların alayı aynı. Trabzon dışında adam değiller bunlar. Onursuz karakteri bozuk insanlar bunlar.
Jepside aynı değil ya nüfusu 1 milyonluk bi şehirden bahsediyorsun dışarda bi o kadar Trabzonlu var yani hepsinin öyle olacağını sanmıyorum
Hepsi de aynı bunların. Karakter bozuk. Şehir komple bozuk üretim yapıyor. Dışarıya çıkanı da aynı içerideki de aynı.
yahu niye başkasının yediği haltı masum günahsız sabilere kesiyosun arkadaş orada kadınlar ve çocuklar daha bu güne kadar kavga etmemiş masum gençler de yaşıyo sırf bazılarının kanı bozuk diye sen hepimizi yaftalayamazsın onursuz dediğin kişi en azından senin arkandan böyle konuşmaz yiyosa git bi tanesinin yüzüne söyle ne kadar onursuz olduğunu burada klavye delikanlılığı yapmak kolay sonra bize onursuz diyosun. korkak.
Muhattabım sen değilsin. Uza ucuz şehrin karaktersiz şahsiyeti. Daha ne kadar aşağılayabilirim acaba gitmen için? Onursuzluğunuz buradan belli.
lan sen benim halsiyetime ne cüretle laf söylüyosun g. t sen misin beni aşağılayacak şahsiyetsiz y*vşak olm sen nerelisin onursuzluğunu belli eden kim acaba tanımadığı insanları aşağılayan ırkçı p*zevenk sen olabilir misin acaba o. muhattabın değilmişim zannedersin kraliyet asilzadesi sen daha insan değilsin be.
Dedi şeref yoksunu şehrin gurursuz müsveddesi 😂
dedi ırkçı haddini bilmez y*vşak.
Dedim evet 😂
sorun trabzonlu biriyle evlenmen degil gorucu usulu biriyle evlenmen gerzo
Ailen büyük çaplı ticaretle uğraşsaydı anlardın ne demek olduğunu
kadin ticaretinden kuskulanmadim degil
Ailenin yaptığı mesleği sormadım ki
yav hadi bacim kocan pisirsin sen ye batili trabzon evinizde
burada kendini övmekten başka herhangi bir sorunu göremedim
Batılı modern bir ailesinin ama görücü usulü evleniyorsun çok saçma
Ayrıca Trabzonlular adamın dibidir
O manada görücü usulü değil işleri dahada büyütmek için
Knk çok saçma değil mi hala o manada vermişsin kızını ha iş için
Yani ailenin ekonomik durumu iyi olunca senden daha iyi durumdaki biriyle evlenmeni istiyor maaşlı çalışan birini onaylamıyorlar bizde çok rahat bi aile değiliz ama onlara göre moderniz giydiğime tatilime gezdiğime falan karışmazlar onu demek istedim
Olur neden olmasın sevgi saygı var ise arada olur kesinlikle
Karadenizli erkekleri sadece anneleri sever.
Kafana sık daha iyi
O kadsr mı
Gerçeği inkar edebilirmisin sen
Olmaz