Merhabaa 🌸
Zor şartlarda konforlu olmayan alanlarda spor yapmak sizi motive eder mi yoksa aksine verimli spor yapamaz mısınız?
Zor şartlarda konforlu olmayan alanlarda spor yapmak sizi motive eder mi yoksa aksine verimli spor yapamaz mısınız?

kesinlikle ben böyle bir alanda spor dahi yapamam yapacağım sporun verim vermemesini geç. spor yaptığım alan tek bana mahsus olmalı sadece ben olmalıyım.
Narsist misiniz
Somali'de kadınlar için basketbol oynamak oldukça zor. Bu spora gönül vermiş kadın sporcular ve koçları, ülkedeki silahlı çetelerden saklanarak gizlice antrenman yapıyor.
Konforlu alan tercihimdir. Daha ciddiyetli olacağım için daha çok verim alacağımı düşünüyorum.
bence spor dediğin zor olmalı vücudu ve beyni zorlamalı aşırı konfor alanlarında yetişen sporcular çok başarılı olamıyor
Ama çoğu insan zora gelemiyor bu konuda.
Cevap
16Cevap
önemli olan gerekli kas kasılmasını sağlamak
Zor şartlarda yapılan antrenmanlara daha iyi motive olabiliyorsun. Konfor alanından çıktığın her an gelişmeye daha yakın olursun..
Hiç farketmez, kaslarda o yıkımı hissediyorsam zor şartlarda yaptığım spor da geçerlidir.
Zor şartlarda daha verimli bnce çünki konforlu alanda stres altında olduğumuz kadar kasları zorlayamıyoruz
Kesinlikle öyle.
Daha verimsiz olur. Bu yüzden spor salonuna gidenle evde orada burada yapan arasında fark oluyor
Bende evde yapıyorum ekipmanlarım var aynı verimi alıyorum bence alakası yok.
Sana öyle geliyor
bence önemli olan konfor ya da zor şartlar değildir
istek ve hedef önemlidir
yoksa kişi nerede olursa olsun spor yapamaz
Kaslar yanacak, alev alacak, spor her yerde spor. Havuzdan çıkınca üzerimdeki suyun buharlaştığını bilirim gölgede
Değişir. Konfor altında adam kendini salıyorsa olmaz.
Zor olan ağır olan şartlar her zaman daha çok geliştirir
Zor şartlarda spor her ne kadar verimli olsa da , salonda spor idame edilebilirlik açısından daha efektif
Katılıyorum..
Spor spor durumun da haberimizi ya da daha az verilmesi olmaz kolay olması daha iyi
Bence konforlu ortamda daha iyi verim alınır severek yaptığın iş her zaman daha iyidir 🙂
Kendimi daha fazla yormak beni motive falan etmez
Spor her türlü verimlidir bence ikisi de eşitir
Sen genede spor salonuna git
Hangisi verimliyse o verimlidir
Evet açık alanda yapılan spor daha güzel
Daha verimli olmaz
Daha verimli olmaz
Evet
Farketmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?