Spor 1 ay Ayrılık vakti geldi! Futbol takımınızdan ayrıldığına üzüldüğünüz bir futbolcu var mı? Umursamazbirpanda_ Fenomen Takip Et FacebookTwitter 02 .#Umursamazbirpanda_ Güncellemeler: Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter Ayrılık vakti geldi! Futbol takımınızdan ayrıldığına üzüldüğünüz bir futbolcu var mı? 44 Görüşünü yaz
umursamazbirkedy_ | Spor konusunda 156 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Vida ve Ozi var. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Umursamazbirpanda_ 1 ay Ozi kim oluyordu? umursamazbirkedy_ 1 ay Ozi dediğime göre Ersin olacak hali yok. Oğuzhan Özyakup.
birsuskuncicek | Spor konusunda 1,5b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Hakan balta Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
kafamıngüzelligi | Spor konusunda 414 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Gedson Fernandes'e çok üzülmüştüm seneye onu Beşiktaş forması ile nasıl izleyecem kalbim dayanmaz buna :( Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Junİchi | Spor konusunda 89 görüş paylaştı. Guru 1 ay Bana mı kazanıyo isterse ölsün Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Umursamazbirpanda_ 1 ay Yaa keşke demeseydin ölüyorlar sana zaten Junİchi 1 ay yhaaa
palyanco_mutsuz Xper 6 1 ay Hepsi gitsin . Sence hangi takım taraftariyim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum met96 1 ay Galatasaray palyanco_mutsuz 1 ay Her şeye rağmen 💛❤💛❤💛❤
MadagaskarAslanı | Spor konusunda 261 görüş paylaştı. Master 1 ay Feugli mi ne vardı keltoş gitti en sonunda Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Umursamazbirpanda_ 1 ay Soso MadagaskarAslanı 1 ay Son 3 senedir ortada yok adam. Şerefsiz var ya oynamak istediğinde çok iyi oynuyor. Bize gelenin havalanmış ben anlamadım. Babeli izlerken sinir krizi geçiyorum ben mesela Umursamazbirpanda_ 1 ay Torrent sağolsun, 37 lik sözleşmesi bitecek babel yerine Morutan'ı takıma kazandırsa ne güzel olurdu. Yaşlı gomis yerine mostafa yı bize küstürmese..
Gizli Üye 1 ay guti vardı sarışın yakışıklı sevişemeden gitti Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Descartes01 Xper 6 1 ay Muslara Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Umursamazbirpanda_ 1 ay Ayrılmadı Descartes01 1 ay Ayrılacak diye duydum Umursamazbirpanda_ 1 ay Hayır Hepsini Göster Daha Az Göster XxSertaçılıcalıxx 1 ay Bende öyle duydum oysaki baya ısrarlı biri ama ayrilada bilir sıkılmıştır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44Vida ve Ozi var.
Ozi kim oluyordu?
Ozi dediğime göre Ersin olacak hali yok. Oğuzhan Özyakup.
Hakan balta
Gedson Fernandes'e çok üzülmüştüm seneye onu Beşiktaş forması ile nasıl izleyecem kalbim dayanmaz buna :(
Bana mı kazanıyo isterse ölsün
Yaa keşke demeseydin ölüyorlar sana zaten
yhaaa
Hepsi gitsin . Sence hangi takım taraftariyim
Galatasaray
Her şeye rağmen 💛❤💛❤💛❤
Feugli mi ne vardı keltoş gitti en sonunda
Soso
Son 3 senedir ortada yok adam. Şerefsiz var ya oynamak istediğinde çok iyi oynuyor. Bize gelenin havalanmış ben anlamadım. Babeli izlerken sinir krizi geçiyorum ben mesela
Torrent sağolsun, 37 lik sözleşmesi bitecek babel yerine Morutan'ı takıma kazandırsa ne güzel olurdu.
Yaşlı gomis yerine mostafa yı bize küstürmese..
guti vardı sarışın yakışıklı sevişemeden gitti
Muslara
Ayrılmadı
Ayrılacak diye duydum
Hayır
Bende öyle duydum oysaki baya ısrarlı biri ama ayrilada bilir sıkılmıştır