Zlatan Ibrahimovic, yine her zamanki gibi ego dolu açıklamalarıyla bildiğimiz gibi 😃 Zlatan, şöyle bir açıklama yaptı;
Zlatan "Bence futbolu bıraktığımda en çok siz üzüleceksiniz çünkü beni artık oynarken göremeyeceksiniz. Şimdi tadını çıkartın, bir daha benim gibilerini göremeyeceksiniz."
Ibrahimovic, "Futbolu bıraktığımda en çok siz üzüleceksiniz çünkü beni artık oynarken göremeyeceksiniz!" dedi. Ne düşünüyorsunuz?
Adam haklı çok doğru söylüyor helal olsun, Ronaldinho da bunun gibi düşünseydi tüm dünya doya doya izlemiş olacaktı dünyanın en büyük yeteneğini. Bu yüzden Ronaldinho ya çok kızkınım.
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Ibrahimovic, "Futbolu bıraktığımda en çok siz üzüleceksiniz çünkü beni artık oynarken göremeyeceksiniz!" dedi. Ne düşünüyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ama adam sonuna kadar haklı yani. İbranın kendine has tarzı var ne de olsa...
Ego en çok ona yakışıyor valla 😃
Öyle yaa yakışıyor ona 😂
bu adam resmen yürüyen ego yok böyle bir şey sen hele futbolu bir bırak biz gerisini düşünürüz
Adam haklı çok doğru söylüyor helal olsun, Ronaldinho da bunun gibi düşünseydi tüm dünya doya doya izlemiş olacaktı dünyanın en büyük yeteneğini. Bu yüzden Ronaldinho ya çok kızkınım.
Bu kendini ne sanıyor anlamadım ki.
Sevmiyorum ama haklı adam
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir...
E yani? Zlatan'ı sormuştum. 😃
Yani kendi kararı gitsin ya da gitmesin benim hayatım değişmeyecek😊
Futbolu takip etmiyorsan olabilir 🙂 özellikle futbolseverlerin gelmesini bekliyordum.
Vallahi şansına reis 😅 çok alakam yok futbolla ama sevenleri için büyük bir anlamı vardır mutlaka :)