Günde kaç bin adım attığınızı hesaplıyor musunuz?

Telefonumda ve saatimde var program ve oradan takip ediyorum diyebilirim ama sürekli bakmıyorum.. Zaten adım atıyorum ve saymaya gerek duymuyorum diyelim.. :D Keyifli günler..
Dur dur bir de bunu dert etmeyelim basımıza
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hayır hesaplamıyorum. Beni yürümeye, koşmaya doyurmasına bakıyorum. Hala yürümeyi veya koşmayı istiyorsam yeterli gelmemiş demektir.
Günaydın..
Mutlu Sabahlar 🌸
Yapılan bir araştırmaya göre, her gün boş zamanlarda yapılan 1 saatlik yürüyüş insanın ömrünü 4, 5 uzatıyormuş..
Yürüyüş yapmak en sevdiğim aktivite.
Hava güzel ve güneşli ise, sahilde yürüyüş yaparak 20 bin adım attığım zamanlar oluyor.. Sağlık için günde 10 bin adım atılması gerektiğini söylüyorlar uzmanlar.
Fakat günde 10 bin adım atabilmek için hızlı ve seri adımlar ile, ortalama 1 saat sürüyor..
Bir ara telefonuma kaç adım attığımı hesaplayan bir uygulama yüklemiştim. Sonra sildim pek hesaplamayı sevmiyorum.
Hiç hesaplamadım valla çalışıyoken rahat 15 bin adım vardır
Telefondaki uygulamadan bakıyorum ortalama 12000 adım atmaya çalışıyorum. Tabi yürüyüş yaparak
Akıllı bilekliğim var onda görüyorum ama takmıyorum attım bi köşeye
Hesaplamıyorum o kadar karışıklı hayat adım hesaplama bi kenarda dursun diyorum 😅
Akıllı saat söylüyor, 12-13000 arası ama ne kadar doğru sayıyor emin değilim :))
Adım para uygulamasını kullanıyorum bende adımlarını paraya donusturebilitorsunuz ama çok bişe vermiyor ne kadar yürüdüğünuze de bağlı ve oradan birşeyler alabiliyorsnuz gerçek para gibi değil
Hiç yürümüyorum ki senelerdir evden dışarı da çıkamıyorum
25.124 en son yaptığım.
10.000 den sonra bakmıyorum bildirim geliyor
Ortalama 12 bin ila 15 bin arasın da değişiyor.
Fitness yapıyorum ama adımlarımı takip etmiyorum
hesaplamiyorum ama cok yuruyorum o kesin
25 30 arası
Evet adımsayar var
Hayır hesaplamıyorum
6k ila 21k arasi
Cıks hesaplamıyorum.
En İyi Kız Görüşü