Dambıl, plates topu, tenis raketi hatta futbol topunuzu, bu gibi spor ekipmanlarınızı ödünç isteyen birine verir misiniz? 😅

Maalesef çok yakınım olmadığı sürece ödünç vermem ya.. Ucuza mal olan şeyler değil hadi onu geçtim bir de benden giden bana geri gelmiyor o var :D Keyifli günler..
Teşekkürler yavrum ❤🤗
Rica ederim çiçeğim💋❤
Çok güzel bir soru ama kişisel spor araçlarımı asla paylaşmam. Alışkanlık olur, sürekli isterler. Sevgilim olur da kullanmak isterse ona izin verebilirim.
Cevap
21Cevap
Pek malzemem yok sporcu eldivenm var atlama ipim var isteyen alsn
Vermezdim
Komşu gelip bizde spor yapabilir koşu bandı öyle ele avuca gelecek bşy degil iki kişi tasıdık eve bu saatten sonra hamallık yapamam 😄
Zaten gelip senin evde yapacak sporu sende komşuya kekçay falan hazırlarsın 😀
Normalde paylaşımcı bir insanım ama spor malzemelerime çocuklarım gibi baktığım için asla paylaşamam sanırım 😅
Kesinlikle veririm yani paylaşmak kadar güzel bir şey yoktur. Tek bir sorun var. Spor malzemem yok. Sadece ip var.
Ben hiçbir eşyamı ödünç vermeyi sevmem, zaten benim bu huyumu bilenler de kesinlikle bir şey istemez benden 😁
Hayır, spor eşyalarımı ödünç vermem. Kişisel eşyalarımı genel olarak paylaşmak bana göre değil.
çadır veya baton gibi malzemeleri veririm ancak kişisel malzemelerime dokunamaz...
Hiç bir şey söylemeden ve gözlerimi üzerinden ayırmadan ağır ağır kapımı o arsız yüzüne kapatırdım.
Hepsi benim kimseye vermem 🤣
Bencil😅
Hayır bencillik değil 😀 hor kötü kullanırlar benim olan değerlidir 🤣🤣
Buna inanırım😊😅
Güzel yalan söylerim 🤣🤣
Spor malzemem yok ki, ödünç vereyim 😄
Ben de diyorum sporla sen ne alaka🤔 meğerse spor fenomeni olmuşsun 😄 tebrikler
😅😅birazda bu yönümü tanıtmak istedim
Bu yönünü hiç bilmiyordum : )) öğrenmiş oldum : ))
Spor malzemem yok 🤣🤣
verdiğim şey geri gelmiyor o yüzden vermem
Veremezdim çünkü yok 😃
Verdim
İyi olur sonra iki parti de ben size derim 😂
Hayır vermem
Yok kullandırmam
Hayır vermem
Veririm
asla
Hayır
Alsın zaten işe yaramıyor 😀