Mısırlı yıldız Muhammed Salah: "Beni, benim mevkimdeki herhangi bir oyuncuyla kıyaslayın. Sadece Liverpool'daki değil, tüm dünyadaki... Göreceksiniz en iyisi benim" dedi. Ne düşünüyorsunuz?
Muhammed Salah kendisinin kendi mevkisindeki oyuncular arasında en iyisi olduğunu söyledi. Ne düşünüyorsunuz?
Muhammed Salah'ı tanırım. İngiltere de de bir kaç kez gördüm. Tam bir Mısırlı. Yüzünden de net anlaşılıyor zaten. Gel gelelim mevki konusuna, bence Muhammed Salah forvet olarak oynamalı. Mane, Firmino ve Salah olarak 3 lü forvet olarak oynatılmalı. BenceGareth Bale bence çok daha iyi oyuncu. Sadece İspanya da şans bulamıyor. Tabi ki bu benim görüşüm. Salah'ı Real Madrid'e ya da Barcelona ya getirsek böyle oynar mı? Bence oynayamaz. Birde arapları sevmiyorum sanırım ondan Salah'ı tercih etmeyişim.
Mohammed salah gerçekten çok iyi futbolcu ama liverpool'da şu anda dünyanın en iyi takım oyununu oynayan 3 takımdan biri olduğunu da unutmayalım. Ve dikkat edersen salah milli takımda üst düzey performans gösteremiyor, mesela ronaldo o konuda milli takım düzeyinde de her zaman üst düzey oynadı! Bence salah çok iyi mevkisinde dünyanın en iyisi değil, fazla abartmış! 😅
En İyi Cevaplar