Liverpool TD Jürgen Klopp "Sizce şu an Mohamed Salah dünyadaki en iyi oyuncu mu?" sorusuna "Hadi ama! Şu an ondan daha iyi biri var mı? Yok. Ve bu çok net." şeklinde yanıt verdi. Salah bu sezon Liverpool formasıyla 10 maçta 10 gol, 5 asistlik bir performans sergiledi🔥🔥 Sizce mevcut form durumları göz önüne alınırsa dünyanın en iyi futbolcusu kim olurdu? #kafamıngüzelligi
Jürgen Klopp ''Şu anda Salah'tan daha iyi bir futbolcu yok'' dedi. Sizce mevcut performanslara göre dünyanın en iyi futbolcusu kim?
Haklı olabilir. Stiline her ne kadar hayran kalmasamda onun kadar skora direk veya dolaylı katkı sağlayan birkaç oyuncu vardır, içlerinde en göze çarpıcı olanın Salah ve Lewandowski olduğunu düşünüyorum.
Zamanında zidane'da sorduklarında brezilyalı Ronaldo demişti. Bu gibi ifadeler inceliktir. Ayrıca senin gibi tartışmadan anlamayan, hakarete başvuran sığ düşünceli birisiyle tartışmayacağım. Bilgisizlik ve bağnazlığınla mutluluklar.
@aleynabade35 Adam çok açık messi dünyanın en iyisi demiş neresi show bunun ve gerçektende doğru yıllardır messiyi izliyorum onun yaptıklarını yapabililen bir kişi vardı oda emekli oldu şu an en iyisi messi bu kadar net. 🤷♂️
Futbolu benden iyi bildiğini düşünmüyorum bana futbolu öğretecek mentalistte değilsin yıllardır futbolu azda çok izledim 6 balondoor almış bir adamı kimseyle kıyaslayacak kadar canım değilim iyi günler.
@Cielos Futbol gününe göre yorumlanır geçmişe değil. Şu andan bahsediyorsak şu an performansları yorumlarsın geçmişi değil.6 ballon d'or şu an hat trick yaptırmıyor. O yüzden sana 2016'da mı kaldın diye sordum. Aynen öyle orada kalmışsın.
Ben hala en iyi messi diye düşünüyorum şu an ya da 10 sene önce fark etmez hala en iyisi messi sadece ben değil dünyanın yarısı bile böyle düşünüyor sen neden hala bu kadar uzatıyorsun sana göre olmayabilir kapat konuyu canımı sıkıyorsun iyice.
@Cielos Canını sevsinler ya :) Sevebilirsin sevmek bağnazlık derecesinde bağlılığa yol açmasın ama yoksa objektif olamıyorsun. şu an dünyanın en iyisi messi demek: " Ben futbolu takip etmiyorum. Her yerde messi konuşuluyor en iyisi o " demekle birdir. Futbolu takip eden bir insan şu an messiyi best of three'ye bile koymaz. İyi günler sana verilebilecek son cevabı verdim. Görüş ve soru sahibi daha fazla rahatsız olmasın.
Ya bı sıktırgıt artık sanane benim görüşümden madem yanlış ne diye sazan gibi anlıyorsun sana cevap vermedim ki sen futbolun ne kadar içinde oldunda gelmiş burada ahkam kesiyorsun dünyada senin gibi bilgisiz düşünüp başka futbolcuları söyleyende var ama ben yine messi diyorum benim gibi düşünen çoğu insan futbol dünyasındaki gerçek futboldan anlayan insanlar senin gibi çapulcu değil buda benim son cevabım dı.
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Jürgen Klopp ''Şu anda Salah'tan daha iyi bir futbolcu yok'' dedi. Sizce mevcut performanslara göre dünyanın en iyi futbolcusu kim?
En İyi Cevaplar