Gücüm arttıkça kimsenin bir "ihtiyaç" olmadığının bilincine varıyorum. Bana güç veren bir şey de "spor". Sana güç veren şey nedir?

Spor yaparken istediğim hedef ve sporun sonucu bana güç veriyor.
Bu inanç kendimle mutlu olabilmemi ve güçlü hissetmemi sağlıyor yakın zamanda "psikolojik" bazı nedenlerden dolayı spora ara verdim ve bu süreçte ekstra boşluğa düştüm. Ara verdiğim süreçte mental gücüm de azalmıştı. Tekrar o güce ve saf mutluluğa erişebilmek için bana güç veren bir şeyi hatırladım ve spora yeniden başladım.
Sizi güçlü hissettiren ve bilincinizi sağlam hale getiren bir unsuru buraya yazmak isterseniz bekliyorum.
Ve dürüst olmalıyım ki bu his muhteşem olsa da sürekli böyle hissetmiyorum.
Bu yüzden sevdiğimiz şeylere ara versek de eğer bize "zararı" yoksa yeniden başlamalı ve devam etmeliyiz.
Ben devam etme kararı aldım.
Sınırlarımı zorluyorum, konfor alanımdan çıkacağım.
Arada buraya yıkık soru ve görüşler de atıp gerçekçilikten kaçmayacağım çünkü güçlü insanların da zor dönemleri olur. Zaten gücü o zor dönemlerden sonra olan "farkındalıkla" elde ediyorum.
Buraya kadar okuduysan teşekkür ederim. Başaramayacağın hiç-bir şey yok sen atomun ta kendisisin.
🦸🏻‍♀️,🦸🏻‍♂️,💥,🧠,✍🏻
Gücüm arttıkça kimsenin bir ihtiyaç olmadığının bilincine varıyorum. Bana güç veren bir şey de spor. Sana güç veren şey nedir?
Gücüm arttıkça kimsenin bir "ihtiyaç" olmadığının bilincine varıyorum. Bana güç veren bir şey de "spor". Sana güç veren şey nedir?