Spor Doğduğunuz yılda hangi takım şampiyon olmuş? Memati_ Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bu resimdeki tabloya göre doğduğunuz yılda hangi takım şampiyon olmuş 😀? Doğduğunuz yılda hangi takım şampiyon olmuş? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
VişneliBrowni_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Spor konusunda 981 cevap paylaştı. Galatasaray şampiyon olmuş ve bizim tüm aile Galatasaraylı zaten 😅. Galiba aileye uğurlu gelmişim öyle görünüyor 🙂 1 0 Yorumla
Scorpio_01 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Doğduğum yıl şampiyon olan takım lanetlenmiş olmalıki 14 yıl şampiyonluk görememiş sonrasında 😂😂😂😂 1 2 Yorumla Memati_ +1 yıl İşte o takımı tutuyorum 😡😂😂😂😂 Yorumla Scorpio_01 +1 yıl Sakın bırakma 🙂🙂😂😂 Yorumla
Sıwar Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Galatasaray olduğuma göre tabiki Galatarasay. Yükselenim de Galatarasay 😅 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Beşiktaş olmuş hadi yine iyi Beşiktaş’ı severim☺️ 1 0 Yorumla
olabililmez Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Güzel bir soru 1 1 Yorumla Memati_ +1 yıl Teşekkürlerrr Yorumla
BaşkomutanMka Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Galatasaray 1 2 Yorumla BaşkomutanMka +1 yıl Bu arada, bu sezonki şampiyonluğunu saymazsak, Trabzonspor son olarak, annemin doğduğu yıl şampiyon olmuş. 😂 Yorumla Memati_ +1 yıl Evet en son 40 seneye yaklaşık bir süre olması lazım 😀😂😂 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Galatasaray şampiyon olmuş 0 4 Yorumla Memati_ +1 yıl Bu nasıl nickname 😂😂 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl 4 sene önce ergenken aldım lütfen yargılamayalım üzülüyorum Yorumla Memati_ +1 yıl Güzel güzel farklı duruyor 😀😀 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Evet Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Galatasaray ama ben fenerbahceliyim 0 3 Yorumla Memati_ +1 yıl Demek ki değilmişsin 😀 Yorumla princessNokia +1 yıl Baba tarafi galatasarayli ondandir qhshsg Yorumla Memati_ +1 yıl Hıııı tamam o zaman Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Spor konusunda 654 cevap paylaştı. Beşiktaş 1 0 Yorumla
Shyfryz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl O nasıl pp :D 1 3 Yorumla Memati_ +1 yıl Ölüm demek 😂😂 Yorumla Shyfryz +1 yıl Peki sen neler yaptın bu gün :DF Yorumla Memati_ +1 yıl Seni hiç alakadar etmez 😂 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Spor konusunda 1,6b cevap paylaştı. Trabzon olmuş. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Trabzonspor 0 0 Yorumla
T1ylerDurden Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Doğmamışım 0 1 Yorumla Memati_ +1 yıl İyi bak doğmuşsundur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Galatasaray şampiyon olmuş ve bizim tüm aile Galatasaraylı zaten 😅. Galiba aileye uğurlu gelmişim öyle görünüyor 🙂
Doğduğum yıl şampiyon olan takım lanetlenmiş olmalıki 14 yıl şampiyonluk görememiş sonrasında 😂😂😂😂
İşte o takımı tutuyorum 😡😂😂😂😂
Sakın bırakma 🙂🙂😂😂
Galatasaray olduğuma göre tabiki Galatarasay. Yükselenim de Galatarasay 😅
Beşiktaş ve beşiktaşlıyım eheheh
Beşiktaş olmuş hadi yine iyi Beşiktaş’ı severim☺️
Tabii ki Beşiktaş’ım ❤️
Beşiktaş ve beşiktaşı tutuyordum hep😄😄
Güzel bir soru
Teşekkürlerrr
Galatasaray
Bu arada, bu sezonki şampiyonluğunu saymazsak, Trabzonspor son olarak, annemin doğduğu yıl şampiyon olmuş. 😂
Evet en son 40 seneye yaklaşık bir süre olması lazım 😀😂😂
Galatasaray şampiyon olmuş
Bu nasıl nickname 😂😂
4 sene önce ergenken aldım lütfen yargılamayalım üzülüyorum
Güzel güzel farklı duruyor 😀😀
Evet
Galatasaray ama ben fenerbahceliyim
Demek ki değilmişsin 😀
Baba tarafi galatasarayli ondandir qhshsg
Hıııı tamam o zaman
Beşiktaş olmuş hiçte sevmem
Galatasaray 😂