Spor aslında önce zihinsel olarak yapılan bir şey. Vizyonu aydınlık bir sporcuyu kimse durduramaz. O öyle bir tutku ortaya koyar ki. Çıtalar önünde hayranlıkla, saygıyla eğilir. Egzersizin sayısını doğru aralıklarla çoğaltmak da bir çıtadır, beslenmesinden yanlış yiyecekleri içecekleri arındırmak da. Ben mesela bazen cips yediğimde o enerjim düşüyor fakat öyle bir karar aldım ki kesinlikle buna uyarak tüm cipsleri hayatımdan çıkarttım. Enerjim hepsinden kıymetli çünkü. Spora hayran biriyim. Burada kastettiğim şey yanlış anlaşılmasın lütfen baklava kaslı adamlara değil hayranlığım, tam ve net olarak spor bilimine ve her çeşit spora hayranım 😄😄
Evet, kendimi kuş gibi hissediyorum! Küçük bir mekik ile başladığım serüvende ağırlıklara geçiş yaptım. Resmen güzelleşttiğimi hissediyorum. Spor gerçekten insan gençleştiriyor, güzelleştiriyor. Daha önce neden başlamadım diye çok kez kızdım kendime :)
evet bir kaç yıl önce aşırı derecede squat çalışıyordum 1 aylık programı 15 dakikada bitiriyordum yani 15 dakikada 250 squat tabi başlangıçta 250 ile başlamadım 50 ile başladım 4 gün sonrasında sayıyı arttırdım öyle öyle yükselttim
Belli bir tempoda gitmek güzeldir. Spor salonunda iseniz Her gün çıtayı yükseltmek bana göre zarar verir. Zararını gördüğüm çok kişi var. Ayarında olmalı