Yillardir. Body building calisiyorum 115. Kiloluk. Kasli bir vucuda sahibim. Kasli kollara. Once but bele ve kasli bacaklarla. Sahibim. Bunuda her gun. agirlik kaldirma. Sporu yapip proteinle. beslenmeme borcluyum..
@alperer5657 agirlik calismayla. Yaptim. Ve. En onemlisi. Protein agirlikli bir beslenme. Ile. Yaptim.. Soyle dusun. 80 kiloyla 10 tekrardan. Fort set agirlik kaldiriyorsun.. o kaslardaki enerjisini harcamis hucrelere. Protein. Gonderip. Gelismesini sagliyorsun... Bu kaslarin. Buyumesi idi. Sen. 80 kiloyla agirligi kollarinla kaldirinca. Kemiklerde. O agirliga dogal. Olarak tepki gosterip kalinlasiyor... Cunku. Vucut gelistirme, de. Kalsiyum. ve vitamin D3 de aliniyor kemikler genislesin diye.. yani o kalin gordugun. Back ve kollarin kaslarin yaninda. Genislemis. Kemiklerde. Oluyor.. Sen 125, e sasirmissin.. vucut gelistirme calistiginda. Kemiklerde. Gelisiyor.. kemikler kaslara gore daha. Agirdir... Ben. Yillari once. 25 kiloyla. Kol calisabilirken. (bench press. Ve curl). Simdi. 80kg ile. Calisiyorum. Neden,? Kaslarin yaninda kemiklerde gelisti.. benim belim once. ama. cok genis kollara. sahibim.
@alperer5657 yYasimi. Hatirlattigin icin sagol unutmustum Niye,? Cunku Hic. Sugars alkol kullanmadim.. evde. Agirlik serum ve aletlerim var. AB Coaster. Diye Bir alet var vucudu hem gerdiriyor. hemde karindaki yaglari eritiyor (google AB Coaster yaz resmini gor) devamli spot yapip gerekli vitaminleri almayi ve zamanini. biliyorsan. Zamanin yasin onemli kalmiyor Zimba gibi. Oluyorsun... Hayat Bazen. onu nasil kullandigina gore farkli oluyor..
Yukarida yalnis yazmisim Seker olacakti.. Hic seker ve alkol kullanmadim.. sabahlari Bir tane demir tableti ve aksamlari. Cinko tableti. Kesin. Aliyordum. Sundan. Dolayi bu extralari soyluyorum. Sabahlari. B-12. Biotin ve demir tableti yaslanmayi onluyor (sac deri oksijen tasima). Aksamlari cinko. tableti uyumadan. once. Aliyordum vucutta. olusan. Tahribatlari onluyor ve kandaki beyaz tamir eden hucreleri yeniliyor..
Her gün yapıyorum. Fitness egzersizleri yapmadığım günler kardiyo yapıyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İyi hissettiğimde her gün, pek iyi hissetmediğimde iki veya üç günde bir yaparım. Ama evde. Kardiyo, kondisyon ve vücut ağırlığıyla kas çalışma şeklinde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yillardir. Body building calisiyorum 115. Kiloluk. Kasli bir vucuda sahibim. Kasli kollara. Once but bele ve kasli bacaklarla. Sahibim. Bunuda her gun. agirlik kaldirma. Sporu yapip proteinle. beslenmeme borcluyum..
115 kilo kas 😲 Abi nasıl yaptın o kadar ya
@alperer5657 agirlik calismayla. Yaptim. Ve. En onemlisi. Protein agirlikli bir beslenme. Ile. Yaptim.. Soyle dusun. 80 kiloyla 10 tekrardan. Fort set agirlik kaldiriyorsun.. o kaslardaki enerjisini harcamis hucrelere. Protein. Gonderip. Gelismesini sagliyorsun... Bu kaslarin. Buyumesi idi. Sen. 80 kiloyla agirligi kollarinla kaldirinca. Kemiklerde. O agirliga dogal. Olarak tepki gosterip kalinlasiyor... Cunku. Vucut gelistirme, de. Kalsiyum. ve vitamin D3 de aliniyor kemikler genislesin diye.. yani o kalin gordugun. Back ve kollarin kaslarin yaninda. Genislemis. Kemiklerde. Oluyor.. Sen 125, e sasirmissin.. vucut gelistirme calistiginda. Kemiklerde. Gelisiyor.. kemikler kaslara gore daha. Agirdir... Ben. Yillari once. 25 kiloyla. Kol calisabilirken. (bench press. Ve curl). Simdi. 80kg ile. Calisiyorum. Neden,? Kaslarin yaninda kemiklerde gelisti.. benim belim once. ama. cok genis kollara. sahibim.
Peki kaç yılda yaptın bu vücudu? 59 yaşında olduğuna göre bayadır yapıyorsundur
@alperer5657 yYasimi. Hatirlattigin icin sagol unutmustum Niye,? Cunku Hic. Sugars alkol kullanmadim.. evde. Agirlik serum ve aletlerim var. AB Coaster. Diye Bir alet var vucudu hem gerdiriyor. hemde karindaki yaglari eritiyor (google AB Coaster yaz resmini gor) devamli spot yapip gerekli vitaminleri almayi ve zamanini. biliyorsan. Zamanin yasin onemli kalmiyor Zimba gibi. Oluyorsun... Hayat Bazen. onu nasil kullandigina gore farkli oluyor..
Yukarida yalnis yazmisim Seker olacakti.. Hic seker ve alkol kullanmadim.. sabahlari Bir tane demir tableti ve aksamlari. Cinko tableti. Kesin. Aliyordum. Sundan. Dolayi bu extralari soyluyorum. Sabahlari. B-12. Biotin ve demir tableti yaslanmayi onluyor (sac deri oksijen tasima). Aksamlari cinko. tableti
uyumadan. once. Aliyordum vucutta. olusan. Tahribatlari
onluyor ve kandaki beyaz tamir eden hucreleri yeniliyor..
Sen sağol abiciğim. Çok tavsiye verdin Teşekkürler
@alperer5657 yaklasik. 20 yildir yapiyorum. Evdede. agirlik aletlerim. var.. benim bulundugum ulkede. Turk parasiyla. 200. Tl. Aylik ile. Salonada gidiyorum.. ev. Ve. Salon.. Ama oncelik spot yapmai sevmek..
Her gün yapıyorum. Fitness egzersizleri yapmadığım günler kardiyo yapıyorum.
İyi hissettiğimde her gün, pek iyi hissetmediğimde iki veya üç günde bir yaparım. Ama evde. Kardiyo, kondisyon ve vücut ağırlığıyla kas çalışma şeklinde
Görseldeki ortamı bana verdiler yapmazsam ne olayim😀
her gün spor yapmak bir işe yaramaz, gelişmek için dinlenmek de gerek. haftada 4-5 kez spor yapıyorum
Yatmak varken spor da neymiş EN GÜZEL SPOR TUVALETE VE SONRA YATAĞA GİTMEKTİR BUNU BİR KERE YAPIN 1 SENE YETER
yüzde 80 yaparım
az önce yaptım sinek gibi yapıştım yere kalkamiyom
haftanın en az 5 günü yapıyorum
Haftanın 5 günü spor yapiyorum
Yapmayan maldır zaten
Niye ki?
Göbeğin olur yoksa
Her gün bıktırdınız olur 2 gün ara vermek iyidir ki kişi meşgul de olabilir veya canı istemiyordur sadece. Ayıp yani dediğiniz.
bıktırıcı*
Ya yok yapılmassa göbek çikiyor
Ondan dedim
Göbek olmasından iyi
Az da olsa her gün yapılmalı diyorsunuz yani.
Aynen oyle
Sence erkek kaş almalimi ortasini
Çok kıl varsa olabilir.
Az var
yürüyüş yapıyorum
Haftanın kaç günü ve kaç adım?
her gün en az 7.500 atarım
Haftada 4
yaparım
Nasıl dayanıyorsunuz yorulmuyor musunuz?
bir süre sonra yorulmuyorsun amac kendini alıştırmak bunda
her sabah 10 km
Yapmaya çalışıyorum
Nefes almam spor